Рецепт Макаронні вироби «песто» фото

Макаронні вироби «песто»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Зелень , Макарони , Горіхи , Часник , Базилік
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви , Макаронні вироби
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Поділюся ще одним смачним рецептом, як приготувати пасту «Песто». Блюдо виглядає дуже апетитно і по-літньому освіжаюче. Це прекрасний варіант для ситної вечері або обіду всієї родини.

Опис приготування:

Рецептів приготування соусу «Песто» багато: на основі базиліка, шпинату, кінзи. Цей соус добре поєднується з пастою. До столу страву подають гарячою. Можна використовувати будь-який вид пасти. Соус можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику або використовувати для приготування інших страв.

  • Базилік - 2 пучка
  • Кедрові горіхи - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Оливкова олія - 0, 5 склянки
  • Сир - 100 грам (твердий або пармезан)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Спагеті - 450 грам
1
Вимийте базилік і обріжте тверду частину листя. Нарубаєте їх крупно і викладіть в чашу блендера, додайте горіх, часник, оливкова олія і все ретельно подрібніть.
2
Натріть сир на дрібній тертці і додайте до соусу, за смаком посоліть і поперчіть, ще раз все збийте.
3
У киплячій підсоленій воді з додаванням оливкової олії відваріть спагетті, потім перекиньте їх на друшляк.
4
Викладіть спагетті в більшу миску, додайте до них зелений соус і перемішайте.
5
Подавайте блюдо відразу після приготування, прикрасивши листочками базиліка і сиром.

Схожі рецепти