Рецепт Макаронні вироби «песто» фото

Макаронні вироби «песто»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Зелень, Макарони, Горіхи, Часник, Базилік
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Макаронні вироби

Поділюся ще одним смачним рецептом, як приготувати пасту «Песто». Блюдо виглядає дуже апетитно і по-літньому освіжаюче. Це прекрасний варіант для ситної вечері або обіду всієї родини.

Рецептів приготування соусу «Песто» багато: на основі базиліка, шпинату, кінзи. Цей соус добре поєднується з пастою. До столу страву подають гарячою. Можна використовувати будь-який вид пасти. Соус можна приготувати заздалегідь і зберігати в холодильнику або використовувати для приготування інших страв.

  • Базилік - 2 пучка
  • Кедрові горіхи - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Оливкова олія - 0, 5 склянки
  • Сир - 100 грам (твердий або пармезан)
  • Сіль, перець - За смаком
  • Спагеті - 450 грам
1
Вимийте базилік і обріжте тверду частину листя. Нарубаєте їх крупно і викладіть в чашу блендера, додайте горіх, часник, оливкова олія і все ретельно подрібніть.
2
Натріть сир на дрібній тертці і додайте до соусу, за смаком посоліть і поперчіть, ще раз все збийте.
3
У киплячій підсоленій воді з додаванням оливкової олії відваріть спагетті, потім перекиньте їх на друшляк.
4
Викладіть спагетті в більшу миску, додайте до них зелений соус і перемішайте.
5
Подавайте блюдо відразу після приготування, прикрасивши листочками базиліка і сиром.

Схожі рецепти