Макаронні вироби «Карбонара» зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Пропоную вам варіацію популярного страви італійської кухні. Блюдо дуже просто готувати, але поєднання свинини і пасти не залишить байдужим ні кого. Спробуйте, це ситно і дуже смачно!
Опис приготування:
У використанні сирих жовтків в соусі немає нічого страшного. Вони додаються до гарячих спагетті з беконом, отже - не залишаються сирими. Головне в приготуванні пасти"Карбонара" зі свининою - не переварити самі спагетті.
- Спагеті - 200 грам
- Копчена свинина - 150 грам (бекон)
- Вершки 33% - 150 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки (жовток)
- Сир пармезан - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
Часник очистіть і як слід подрібніть.
Наріжте соломкою бекон. Бажано вибирати не дуже жирний бекон.
На дрібній терки натріть сир.
На невеликій кількості рослинного масла обсмажити часник. На це піде близько 3 хвилин, дивитеся не пережарьте його.
На сковороду до часнику додаємо бекон, обсмажуємо ще 10 хвилин. Після цього вимикаємо газ.
Martens відділи Zhelkova. Перелийте жовтки в окрему мисочку. До них додамо трохи солі і перцю.
Туди ж - вершки і сир. Ретельно перемішуємо все до отримання однорідності.
У каструлі на слабкому вогні відварити спагетті. Приблизно варити їх потрібно хвилин 15. Але краще ознайомтеся з часом приготування на упаковці. Дуже важливо їх не переварити.
Як тільки спагетті будуть готові, викладіть їх на сковороду, додайте соус з яєць, вершків і сиру.
Добре перемішайте, додайте свинину. Ось паста"Карбонара" зі свининою і готова! Можна подавати її до столу.