Макаронні вироби «Карбонара» зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам варіацію популярного страви італійської кухні. Блюдо дуже просто готувати, але поєднання свинини і пасти не залишить байдужим ні кого. Спробуйте, це ситно і дуже смачно!
У використанні сирих жовтків в соусі немає нічого страшного. Вони додаються до гарячих спагетті з беконом, отже - не залишаються сирими. Головне в приготуванні пасти "карбонара" зі свининою - не переварити самі спагетті.
- Спагеті - 200 грам
- Копчена свинина - 150 грам (бекон)
- Вершки 33% - 150 мілілітрів
- Яйця - 3 штуки (жовток)
- Сир пармезан - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
Наріжте соломкою бекон. Бажано вибирати не дуже жирний бекон.
На невеликій кількості рослинного масла обсмажити часник. На це піде близько 3 хвилин, дивитеся не пережарьте його.
Martens відділи Zhelkova. Перелийте жовтки в окрему мисочку. До них додамо трохи солі і перцю.
У каструлі на слабкому вогні відварити спагетті. Приблизно варити їх потрібно хвилин 15. Але краще ознайомтеся з часом приготування на упаковці. Дуже важливо їх не переварити.
Добре перемішайте, додайте свинину. Ось паста "карбонара" зі свининою і готова! Можна подавати її до столу.