Рецепт Макаронні вироби «Карбонара» зі свининою фото

Макаронні вироби «Карбонара» зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Субпродукти, Макарони, Бекон
Вегетаріанське харчування
На обід
Гарячі страви, Макаронні вироби

Пропоную вам варіацію популярного страви італійської кухні. Блюдо дуже просто готувати, але поєднання свинини і пасти не залишить байдужим ні кого. Спробуйте, це ситно і дуже смачно!


У використанні сирих жовтків в соусі немає нічого страшного. Вони додаються до гарячих спагетті з беконом, отже - не залишаються сирими. Головне в приготуванні пасти "карбонара" зі свининою - не переварити самі спагетті.

  • Спагеті - 200 грам
  • Копчена свинина - 150 грам (бекон)
  • Вершки 33% - 150 мілілітрів
  • Яйця - 3 штуки (жовток)
  • Сир пармезан - 50 грам
  • Часник - 2 зубчики
паста
Наріжте соломкою бекон. Бажано вибирати не дуже жирний бекон.
паста
На невеликій кількості рослинного масла обсмажити часник. На це піде близько 3 хвилин, дивитеся не пережарьте його.
паста
Martens відділи Zhelkova. Перелийте жовтки в окрему мисочку. До них додамо трохи солі і перцю.
паста
У каструлі на слабкому вогні відварити спагетті. Приблизно варити їх потрібно хвилин 15. Але краще ознайомтеся з часом приготування на упаковці. Дуже важливо їх не переварити.
паста
Добре перемішайте, додайте свинину. Ось паста "карбонара" зі свининою і готова! Можна подавати її до столу.

Схожі рецепти