Макарони з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Як приготувати макарони з м'ясом смачно і естетично - розповість цей покроковий рецепт з фото. Макарони будемо готувати з фаршем в томатному соусі. Пальчики оближеш!
Макарони з м'ясом - дуже стандартне блюдо. Однак воно може стати особливим, якщо докласти трохи зусиль. Сьогодні ми будемо готувати дуже смачні макарони з м'ясом, які не тільки ситні і смачні, але ще і дуже красиві. Таке блюдо часто подають в кращих ресторанах з італійською кухнею. Дайте ж будинку самі приготуємо це прекрасне блюдо - макарони з м'ясом. Ммм ..:)
- Фарш із яловичини - 400 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Консервовані помідори або томатна паста - 400 мілілітрів
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Свіжий або сухий базилік - - За смаком
- Перець, сіль, приправи - - За смаком
- Макарони - 700 грам
Починаємо приготування нашого страви з обсмажування дрібно нарізаної цибулі і часнику. Обсмажуємо їх в олії поки вони не підрум'яняться і не пустять приємний аромат.
Потім на сковорідку відправляємо фарш. Намагаємося його подрібнити, щоб не утворилося окремих великих грудочок.
До речі фарш потрібно обсмажувати без цибулі та часнику (їх потрібно буде викласти). Фарш ми обсмажуємо до красивого коричневого кольору, постійно перемішуючи. Потім ми повертаємо цибулю і часник до фаршу і заливаємо його томатною пастою.
В цей час ставимо відварюватися макарони. А вміст сковорідки добре перемішуємо, додаємо приправи, цукор, сіль і тушкуємо на середньому вогні близько 15 хвилин.
Макарони варимо al dento, зливаємо воду і до них додаємо наш загуслий томатний соус з м'ясом. Перемішуємо, додаємо базилік і готово!