Рецепт Макарони з підливою з м'ясом фото

Макарони з підливою з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Макарони , Фарш
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 35 хв.

Макарони з підливою з м'ясом - перевірений рецепт вже не один десяток років. Ще наші мами і бабусі готували макарони по-флотськи, а сьогодні такий рецепт тільки вдосконалився і дарує смачний обід.

Опис приготування:

Макарони з підливою - швидке і смачна страва, яке під силу будь-якій домогосподарці, навіть дуже зайнята. Такий рецепт мене дуже часто рятував, коли в холодильнику порожньо і треба було терміново нагодувати сім'ю. Макарони під такою м'ясною підливою виходять дуже соковитими, апетитними і ароматними. Рекомендую спробувати, ви точно закохаєтесь в це блюдо.

  • Вершкове масло - 3 Ст. Ложки
  • Свинячий фарш - 1 кілограм
  • Томатний соус - 3 склянки
  • Часник - 4 зубчики
  • Перець чилі - За смаком
  • Спагеті - 1 кілограм
  • Сіль, спеції - За смаком
  • Петрушка свіжа - 1 пучок
1
На розігрітій сковороді розтопіть масло і підсмажте цибулю до тих пір, поки він не стане прозорим.
2
До цибулі відправте фарш і смажте до готовності, 5-6 хвилин на середньому вогні. Додайте сіль і спеції за смаком.
3
Подрібніть часник і відправте до фаршу з помідоровим соусом і дрібно порізаним перцем чилі. Накрийте кришкою і тушкуйте на повільному вогні протягом 30 хвилин.
4
В окремій ємності відваріть спагетті по інструкції на упаковці і процідіть.
5
Рекомендую злегка підсмажити макарони на сковороді зі спеціями до золотистої скоринки.
6
Подавайте макарони під підливою, а зверху прикрасьте рубаною свіжої петрушкою.

Схожі рецепти