Макарони з підливою (оригінальний рецепт)
(покроковий рецепт з фото)
Я обожнюю макарони з підливою, особливо на вечерю. Сьогодні розповім, як їх приготувати. Цим блюдом ви зможете приємно здивувати рідних і близьких. Не будемо втрачати ні хвилини, приступаємо до приготування.
Ця страва відмінно підійде на вечерю і зможе відмінно урізноманітнити ваш звичний раціон. Блюдо сподобається всім членам сім'ї, включаючи дітей. Воно ситне, ароматне і незвичайне. Обов'язково спробуйте приготувати його будинку, не пошкодуєте
- Яловичина - 500 грам
- Нарізані гриби - 150 грам
- Цибуля ріпчаста - 4 штуки
- Макаронні вироби - 200 грам
- Вода - 3 склянки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Чебрець - 1 щіпка
- Підлива з яловичини - 50-80 грам
1
Яловичину промийте і пропустіть через м'ясорубку або дрібно порубати гострим ножем. На розпеченій сковороді обсмажуємо м'ясо до тих пір, поки воно не стане золотисто-коричневим.
2
Лук очищаємо і нарізаємо дрібними кубиками. Додаємо до м'яса цибулю і гриби, ретельно все перемішуємо і тушкуємо протягом 5 хвилин.
3
У каструлю наливаємо воду, додаємо сіль і чебрець, доводимо до кипіння. Відварюємо макарони до готовності, потім охолоджуємо і відправляємо до м'яса і овочів.
4
Суху підливу розбавляємо водою в окремій ємності і заливаємо нею макарони з м'ясом. Тушкуємо під кришкою протягом декількох хвилин, потім гарненько перемішуємо і пробуємо. Паста з підливою і м'ясом готова, смачного!