Макарони з м'ясом в мультиварці 
(покроковий рецепт з фото)
                        
    
                                                                                                                                                             
Хочете приготувати макарони з м'ясом в мультиварці за італійським рецептом? Приготуйте, це дуже просто і до того ж неймовірно смачно. Ділюся рецептом!
Рецепт приготування макаронів з м'ясом в мультиварці не вимагає від вас особливих зусиль. Всього одну годину і у вас на столі розкішне страву. Для цього рецепта я використав сир пармезан. Ви можете використовувати російський або голландський сир. Свинячий фарш, як варіант, можна замінити яловичим. Хай щастить! 
- Свинячий фарш - 300 грам
 - Макарони - 200 грам
 - Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
 - Luk-salotų - 3 штуки
 - Часник - 4 зубчики
 - Морква - 1 штука
 - Помідори - 4 штуки
 - Болгарський перець - 1 штука
 - Перець - 1-2 чайних ложок
 - Горілка - 1/2 склянки
 - Петрушка - 2 Ст. Ложки
 - Вершки - 1/2 склянки
 - Сир твердий - 200 грам
 - Сіль - 1 За смаком
 - Перець - 1 За смаком
 

Вилучити
Почистіть і поріжте цибулю-шалот і часник. Потім обсмажте їх на оливковій олії кілька хвилин. Режим "жарко & Quot.
Почистіть і поріжте цибулю-шалот і часник. Потім обсмажте їх на оливковій олії кілька хвилин. Режим "жарко & Quot.

Покладіть в мультікастрюлю нарізану скибочками моркву і свинячий фарш, перемішайте. Обсмажте в тому ж режимі 15 хвилин.

Посипте м'ясо з морквою перцем за смаком, додайте нарізані помідори. Перемішуючи, смажте ще 10 хвилин.

Додайте горілку, вершки, нарізаний болгарський перець. Посоліть і все ретельно перемішайте. Вимкніть мультиварку.

Покладіть макарони в мультікастрюлю, залийте водою або бульйоном. Варіть до готовності на режимі "рис" або "каша" 30 хвилин.

За кілька хвилин до кінця приготування макаронів, присипте їх натертим сиром і посипте зеленню. Подавайте до столу, все готово!