Макарони з м'ясом в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати макарони з м'ясом в мультиварці за італійським рецептом? Приготуйте, це дуже просто і до того ж неймовірно смачно. Ділюся рецептом!
Рецепт приготування макаронів з м'ясом в мультиварці не вимагає від вас особливих зусиль. Всього одну годину і у вас на столі розкішне страву. Для цього рецепта я використав сир пармезан. Ви можете використовувати російський або голландський сир. Свинячий фарш, як варіант, можна замінити яловичим. Хай щастить!
- Свинячий фарш - 300 грам
- Макарони - 200 грам
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Luk-salotų - 3 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Морква - 1 штука
- Помідори - 4 штуки
- Болгарський перець - 1 штука
- Перець - 1-2 чайних ложок
- Горілка - 1/2 склянки
- Петрушка - 2 Ст. Ложки
- Вершки - 1/2 склянки
- Сир твердий - 200 грам
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
Вилучити
Почистіть і поріжте цибулю-шалот і часник. Потім обсмажте їх на оливковій олії кілька хвилин. Режим "жарко & Quot.
Почистіть і поріжте цибулю-шалот і часник. Потім обсмажте їх на оливковій олії кілька хвилин. Режим "жарко & Quot.
Покладіть в мультікастрюлю нарізану скибочками моркву і свинячий фарш, перемішайте. Обсмажте в тому ж режимі 15 хвилин.
Посипте м'ясо з морквою перцем за смаком, додайте нарізані помідори. Перемішуючи, смажте ще 10 хвилин.
Додайте горілку, вершки, нарізаний болгарський перець. Посоліть і все ретельно перемішайте. Вимкніть мультиварку.
Покладіть макарони в мультікастрюлю, залийте водою або бульйоном. Варіть до готовності на режимі "рис" або "каша" 30 хвилин.
За кілька хвилин до кінця приготування макаронів, присипте їх натертим сиром і посипте зеленню. Подавайте до столу, все готово!