Макарони під соусом карбонара
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати гарне італійське блюдо в домашніх умовах? це запросто! Дотримуйтесь цього рецепту і у вас все неодмінно вийде!
Рецепт приготування пасти не складний. Трішки терпіння і у вас на столі смачні макарони під соусом карбонара. На рахунок сиру, рекомендую використовувати - пармезан, він найбільше підійде сюди. Бекон можна замінити шинкою, при бажанні. Відмінно підійде на вечерю або до святкового столу!
- Спагеті - 250 грам
- Бекон - 200 грам
- Сир твердий - 150 грам (пармезан)
- Вершки - 150 мілілітрів
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Яйце - 2 штуки
- Сіль - 1 щіпка
Відваріть спагетті, на друшляку промийте холодною водою.
Бекон наріжте тонкими смужками.
Сир natiraem.
Обсмажуємо бекон на сковороді. До появи рум'яної скоринки.
Приготуємо соус. Збийте яйце, додайте солі.
Додайте половину натертого пармезану і вершки. Гарненько перемішайте.
Змішайте соус з беконом. Трохи підігрійте в сковорідці.
Додаємо макарони. Перемішуємо і чекаємо поки соус загусне.
Готово! Присипати пармезаном і подавати до столу. Смачного!