Рецепт Макарони «Карбонара» з вершками фото

Макарони «Карбонара» з вершками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Карбонара

Якщо хочете дізнатися, як приготувати макарони "карбонара" з вершками, то цей рецепт однозначно для вас. Ця страва готується просто і не вимагає великих витрат часу або підбору особливих продуктів.

Замість вина в соус можна додати курячий бульйон, але саме вино надає страві особливо смачний аромат. Якщо ви все-таки вирішили використовувати вино, то тримайте соус на вогні, поки не випарується запах алкоголю. Також в цю страву можна додати рубану курячу грудку. Подавати макарони "карбонара" рекомендується з часниковим хлібом і свіжим листям салату.

  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 1 штука
  • Бекон - 4 скибочки
  • Гриби - 250 грам
  • Біле вино - 1/2 склянки
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Яйце збите - 1 штука
  • Макарони фетучіні - 250 грам
1
Подрібніть цибулю і часник. Бекон наріжте невеликими слайсами. Макарони відварити.
2
У великій сковороді розігрійте масло. На цьому маслі обсмажити цибулю і часник до м'якості.
3
Викладіть на сковороду бекон і обсмажуйте до коричневого кольору. Додайте до бекону гриби, ретельно все перемішайте і готуйте ще 1-2 хвилини.
4
Влийте в сковороду вино і вершки. Доведіть соус до кипіння і залиште варитися на повільному вогні до загусання.
5
В соус додайте яйце, сіль і перець. Безперервно помішуючи, кип'ятіть його приблизно 30 секунд.
6
Додайте до соусу попередньо відварені макарони і перемішайте. Смачного!

Схожі рецепти