Макарони «Карбонара» з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Якщо хочете дізнатися, як приготувати макарони "карбонара" з вершками, то цей рецепт однозначно для вас. Ця страва готується просто і не вимагає великих витрат часу або підбору особливих продуктів.
Замість вина в соус можна додати курячий бульйон, але саме вино надає страві особливо смачний аромат. Якщо ви все-таки вирішили використовувати вино, то тримайте соус на вогні, поки не випарується запах алкоголю. Також в цю страву можна додати рубану курячу грудку. Подавати макарони "карбонара" рекомендується з часниковим хлібом і свіжим листям салату.
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Бекон - 4 скибочки
- Гриби - 250 грам
- Біле вино - 1/2 склянки
- Вершки - 300 мілілітрів
- Яйце збите - 1 штука
- Макарони фетучіні - 250 грам
1
Подрібніть цибулю і часник. Бекон наріжте невеликими слайсами. Макарони відварити.
2
У великій сковороді розігрійте масло. На цьому маслі обсмажити цибулю і часник до м'якості.
3
Викладіть на сковороду бекон і обсмажуйте до коричневого кольору. Додайте до бекону гриби, ретельно все перемішайте і готуйте ще 1-2 хвилини.
4
Влийте в сковороду вино і вершки. Доведіть соус до кипіння і залиште варитися на повільному вогні до загусання.
5
В соус додайте яйце, сіль і перець. Безперервно помішуючи, кип'ятіть його приблизно 30 секунд.
6
Додайте до соусу попередньо відварені макарони і перемішайте. Смачного!