Мафіни з гарбуза і насіння
(покроковий рецепт з фото)
Мафіни з гарбуза і насіння - корисний і смачний десерт. Випічка з гарбуза виходить м'якою і ніжною, з повітряної структурою. Готувати такі мафіни дуже легко і просто, а смак просто відмінний.
Мафіни з гарбуза і насіння - цікава випічка, яка сподобається дітям і дорослим. Сьогодні я розповім, як приготувати цей десерт швидко і легко. Тісто замішується на основі солодкої гарбуза, яка дає цікавий смак і красивий помаранчевий колір. В якості наповнювача в рецепті використовуються родзинки, насіння і популярні останнім часом насіння льону. Але також можна покласти і інші добавки: різні сухофрукти, горіхи або навіть шматочки шоколаду, все на ваш розсуд. Маффіни виходять повітряними, пухнастими і дуже ароматними. Спробуйте цей рецепт, вам обов'язково сподобається!
- Борошно - 2 склянки
- Пюре гарбуза - 1 Склянка
- Обкладинка - 1 Чайна ложка
- Імбир - 1 Чайна ложка
- Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 1/4 чайних ложки
- Сода харчова - 1/2 чайних ложки
- Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка
- Молоко - 1, 5 склянки (склянка 250 ЧОЛОВІК)
- Насіння льону - 1 Чайна ложка
- Рослинна олія - 1/3 склянки
- Коричневий цукор - 3/4 склянки
- Ванільний цукор - 1 Чайна ложка
- Ізюм - 1/2 склянки
- Насіння - 2 чайних ложки
Борошно просійте, в половину борошна додайте спеції, сіль, цукор, соду і розпушувач.
Додайте рослинне масло і гарбузове пюре.
За допомогою блендера збийте все до однорідності.
Додайте молоко і борошно, що залишилося і знову збийте все до однорідності.
Всипте в тісто насіння льону, родзинки та насіння. Знову все ретельно перемішайте.
Розлийте тісто по формах і відправте в розігріту до 190 градусів духовку на 20-25 хвилин. Перед подачею дайте їм охолонути 5-10 хвилин.