М'ясо з овочами на грилі
(покроковий рецепт з фото)
Вирушаючи на пікнік, можна приготувати не тільки традиційний шашлик або рибу на мангалі. Я хочу запропонувати вам на замітку просту і дуже смачну ідею - зробіть м'ясо з овочами на грилі.
Яке м'ясо і які овочі ви візьмете, залежить тільки від ваших смакових уподобань. Це можуть бути не тільки баклажан, кабачок і гриби, як в даному випадку, але і солодкий перець, помідор, кукурудза, брокколі. Щоб м'ясо добре присмажився разом з овочами, рекомендую нарізати його не дуже товсто. А в іншому - це рецепт-ідея, який ви можете втілити так, як хочете.
- М'ясо - 600 грам
- Баклажан - 1/2 штуки
- Кабачок - 1/2 штуки
- Гриби - 4-6 штук
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Майонез або сметана - 2 Ст. Ложки
- Гірчиця в зернах - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
М'ясо, в даному випадку свинину, промийте, обсушити і наріжте. Посоліть і поперчіть з двох сторін. Викладіть в контейнер.
Овочі вимийте і наріжте. У грибів я видалила ніжку, залишила тільки капелюшки.
Посоліть і поперчіть овочі за смаком. Можна додати улюблені спеції.
Додайте соєвий соус, гірчицю, майонез або сметану. Все акуратно перемішайте.
Викладіть овочі в контейнер до м'яса і можна відразу відправлятися на природу.
Помістіть овочі і м'ясо на решітку і відправте на вугілля.
Смажте, постійно перевертаючи, до готовності. Час залежить від м'яса і від типу обраних овочів. У мене пішло близько 30 хвилин при середній температурі вугілля.
Перед подачею м'ясо з овочами можна доповнити соусом, зеленню або картоплею. Смачного!