М'ясо на грилі в мікрохвильовці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо на грилі в мікрохвильовці готується за 10 хвилин. Добре відбите або заздалегідь замариноване м'ясо викладаємо на решітку-гриль і смажимо 10 хвилин на режимі гриль. Ось в принципі і весь секрет.
М'ясо на грилі в мікрохвильовці готується на швидку руку, це прекрасна можливість швидко приготувати цілком дієтичне блюдо, в порівнянні з шматком м'яса Посмажені на сковороді з маслом. Зазвичай шматочки м'яса я відбиваю і мариную заздалегідь і тримаю в контейнері в нульовій зоні. Подавайте м'ясо приготоване на грилі в мікрохвильовці з овочами, відвареною картоплею або рисом. Обов'язково раджу подавати різні соуси до м'яса, це дуже урізноманітнює смак страви. Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Для відбивних нам знадобиться хороша свинина: карбонад або шия.
М'ясо помийте, обсушити і відбийте. Посипте спеціями на свій смак.
Для приготування м'яса використовується спеціальна решітка-гриль.
Мікрохвильовка повинна бути з функцією гриль.
М'ясо викладається на решітку, більше двох шматочків ми помістити не зможемо. М'ясо обсмажте 4 хвилини з одного сторону, а потім 5 хвилин з іншого на режимі "гриль" .
Подайте відбивну з овочами і соусом.