М'ясо в мікрохвильовці (на грилі)
(покроковий рецепт з фото)
Якщо з якоїсь причини ви не можете запекти м'ясо в духовці, використовуйте для цієї справи вашу мікрохвильовку. М'ясо маринується в спеціях і нашпиговують овочами, а потім запікається в мікрохвильовці.
Приготуємо м'ясо в мікрохвильовці в домашніх умовах. Спершу м'ясо нашпиговують морквою і часником, потім маринується в суміші зі сметани, аджики і гірчиці. Після чого м'ясо ставиться в мікрохвильовку і запікається в режимі гріоя. Тут багато що залежить від потужності вашої мікрохвильової печі.
У будь-якому випадку стежте за м'ясом, а якщо потрібно, збільште час приготування.
Хай щастить!
- Свинина - 700 грам
- Часник - 2 зубчики
- Морква - 1 штука
- Крем - За смаком
- Гірчичний - За смаком
- Аджика - За смаком
М'ясо промийте та висушіть.
Дрібно наріжте моркву і часник.
Змішайте сметану, гірчицю і аджику. Перемішайте до однорідної густої маси.
Зробіть в свинині надрізи ножем, нашпигуйте її овочами.
Тепер обмазуємо м'ясо сумішшю сметани, аджики і гірчиці. Даємо просочитися 1 час, при кімнатній температурі.
Через годину перекладаємо м'ясо в посуд і ставимо в мікрохвильовку. Випікаємо 30-40 хвилин в режимі комбі (гриль + звичайний). Смачного!