Рецепт М'ясо в мікрохвильовці (на грилі) фото

М'ясо в мікрохвильовці (на грилі)
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Свинина
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Страви у фользі
Кількість порцій: 10
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо з якоїсь причини ви не можете запекти м'ясо в духовці, використовуйте для цієї справи вашу мікрохвильовку. М'ясо маринується в спеціях і нашпиговують овочами, а потім запікається в мікрохвильовці.

Опис приготування:

Приготуємо м'ясо в мікрохвильовці в домашніх умовах. Спершу м'ясо нашпиговують морквою і часником, потім маринується в суміші зі сметани, аджики і гірчиці. Після чого м'ясо ставиться в мікрохвильовку і запікається в режимі гріоя. Тут багато що залежить від потужності вашої мікрохвильової печі.

У будь-якому випадку стежте за м'ясом, а якщо потрібно, збільште час приготування.

Хай щастить!

  • Свинина - 700 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Морква - 1 штука
  • Крем - За смаком
  • Гірчичний - За смаком
  • Аджика - За смаком
м'ясо в мікрохвильовці (на грилі) - фото крок 1
М'ясо промийте та висушіть.
м'ясо в мікрохвильовці (на грилі) - фото крок 2
Дрібно наріжте моркву і часник.
м'ясо в мікрохвильовці (на грилі) - фото крок 3
Змішайте сметану, гірчицю і аджику. Перемішайте до однорідної густої маси.
м'ясо в мікрохвильовці (на грилі) - фото крок 4
Зробіть в свинині надрізи ножем, нашпигуйте її овочами.
м'ясо в мікрохвильовці (на грилі) - фото крок 5
Тепер обмазуємо м'ясо сумішшю сметани, аджики і гірчиці. Даємо просочитися 1 час, при кімнатній температурі.
м'ясо в мікрохвильовці (на грилі) - фото крок 6
Через годину перекладаємо м'ясо в посуд і ставимо в мікрохвильовку. Випікаємо 30-40 хвилин в режимі комбі (гриль + звичайний). Смачного!

Схожі рецепти