М'ясо з картоплею у фользі
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо з картоплею у фользі виходить дуже соковитим і ніжним, тому що нудиться у власному соку. Страви, приготовані таким способом мені дуже подобаються, вони більш корисні і виходять смачними.
М'ясо з картоплею у фользі готувати дуже просто і досить швидко. Мінімум продуктів. М'ясо з картоплею у фользі виходить дуже м'яким, ніжним, ароматним. Я готую м'ясо з картоплею у фользі з чебрецем. Це відмінна приправа до м'яса. А ви можете додавати спеції, які любите. Перед подачею м'ясо з картоплею у фользі, можна посипати свіжою зеленню. Буде дуже красиво. Смачного!
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 5-6 штук
- Часник - 2-3 Dolek
- Чебрець - 1 щіпка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Часник моєму, чистим. Ріжемо на шматочки (не надто дрібні) або навпіл.
Свинину моєму, обсушуємо паперовим рушником і нарізаємо на шматки. Солимо і перчимо до смаку. Додаємо чебрець.
Кожен шматок м'яса нашпиговують часником. Даємо постояти, поки чистимо картопля.
Картопля чистим, миємо й нарізаємо кружечками завтовшки близько 1 см.
Беремо фольгу і викладаємо на неї м'ясо (можна промазати м'ясо кетчупом або майонезом), зверху викладаємо картопля. Кінці фольги ретельно защипуємо, щоб сік при запіканні не витікав назовні.
М'ясо у фользі викладаємо на деко і ставимо в розігріту до 220 градусів духовку на 30-40 хвилин. Якщо хочете, щоб блюдо підрум'янилося, для 20 хвилин до готовності відкрийте фольгу.
Дістаємо м'ясо з картоплею, розгортаємо фольгу і даємо постояти 5 хвилин. Готово!