М'ясо по-французьки в фользі
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вам рецепт приготування м'яса по-французьки в фользі - традиційної страви в оригінальному, порціонному варіанті. Це не тільки смачно, але і зручно, красиво і ситно.
Класичний варіант м'яса по-французьки в фользі доповнений морквою і картоплею. Таким чином, блюдо виходить не тільки смачним, але і досить ситним, при цьому не вимагає приготування окремого гарніру.
- Свинина - 500 грам
- Картопля - 3-4 штук
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Крем - 100-120 грам
- Сир - 150 грам
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Зелень подрібнена - 1 щіпка
1. Свинину вимити, просушити і нарізати середніми шматочками. Ідеальним варіантом для цього блюда є відбивна.
2. Кожен шматочок акуратно відбити молоточком. Якщо м'ясо нарізано занадто тонко, то його можна накрити харчовою плівкою. Відбити злегка з двох сторін.
3. Рецепт приготування м'яса по-французьки в фользі передбачає картопля. Його, звичайно, можна і не додавати. Картопля вимити, очистити і нарізати середніми кружечками.
4. Цибулину очистити і нарізати тонкими кільцями або півкільцями.
5. Ще один досить несподіваний інгредієнт - це морква. Її необхідно очистити і натерти на тертці.
6. Листочок фольги змастити злегка рослинним маслом. Викласти невелика кількість картоплі, попередньо посоліть і поперчіть його на смак.
7. Відбивні посолити і поперчити. Викласти зверху картоплі.
8. Моркву і цибулю при бажанні можна попередньо обсмажити в невеликій кількості рослинного масла. Викласти овочі на м'ясо, а зверху змастити сметаною.
9. Сир натерти на середній тертці і присипати зверху.
10. Тепер м'ясо по-французьки в фользі в домашніх умовах потрібно акуратно загорнути і відправити в розігріту духовку. Блюдо буде готове приблизно через 45-55 хвилин, в залежності від розміру порцій. Перед подачею присипати свіжою зеленню і акуратно перекласти на тарілку.