Рецепт М'ясо по-французьки в фользі фото

М'ясо по-французьки в фользі
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
М'ясо
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви у фользі , М'ясо по французьки
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Пропоную вам рецепт приготування м'яса по-французьки в фользі - традиційної страви в оригінальному, порціонному варіанті. Це не тільки смачно, але і зручно, красиво і ситно.

Опис приготування:

Класичний варіант м'яса по-французьки в фользі доповнений морквою і картоплею. Таким чином, блюдо виходить не тільки смачним, але і досить ситним, при цьому не вимагає приготування окремого гарніру.

  • Свинина - 500 грам
  • Картопля - 3-4 штук
  • Цибулина - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Крем - 100-120 грам
  • Сир - 150 грам
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Зелень подрібнена - 1 щіпка
м'ясо по-французьки в фользі - фото крок 1
1. Свинину вимити, просушити і нарізати середніми шматочками. Ідеальним варіантом для цього блюда є відбивна.
м'ясо по-французьки в фользі - фото крок 2
2. Кожен шматочок акуратно відбити молоточком. Якщо м'ясо нарізано занадто тонко, то його можна накрити харчовою плівкою. Відбити злегка з двох сторін.
м'ясо по-французьки в фользі - фото крок 3
3. Рецепт приготування м'яса по-французьки в фользі передбачає картопля. Його, звичайно, можна і не додавати. Картопля вимити, очистити і нарізати середніми кружечками.
м'ясо по-французьки в фользі - фото крок 4
4. Цибулину очистити і нарізати тонкими кільцями або півкільцями.
м'ясо по-французьки в фользі - фото крок 5
5. Ще один досить несподіваний інгредієнт - це морква. Її необхідно очистити і натерти на тертці.
м'ясо по-французьки в фользі - фото крок 6
6. Листочок фольги змастити злегка рослинним маслом. Викласти невелика кількість картоплі, попередньо посоліть і поперчіть його на смак.
м'ясо по-французьки в фользі - фото крок 7
7. Відбивні посолити і поперчити. Викласти зверху картоплі.
м'ясо по-французьки в фользі - фото крок 8
8. Моркву і цибулю при бажанні можна попередньо обсмажити в невеликій кількості рослинного масла. Викласти овочі на м'ясо, а зверху змастити сметаною.
м'ясо по-французьки в фользі - фото крок 9
9. Сир натерти на середній тертці і присипати зверху.
м'ясо по-французьки в фользі - фото крок 10
10. Тепер м'ясо по-французьки в фользі в домашніх умовах потрібно акуратно загорнути і відправити в розігріту духовку. Блюдо буде готове приблизно через 45-55 хвилин, в залежності від розміру порцій. Перед подачею присипати свіжою зеленню і акуратно перекласти на тарілку.

Схожі рецепти