М'ясо з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
У мене в холодильнику завжди є соєвий соус. Він може "з'єднувати" між собою різні інгредієнти. Тому я часто використовую його для створення нових і незвичайних рецептів.
Блюдо вийшло в азіатському стилі, але овочі трохи не з цієї теми. Зате вийшло смачно. А ще подібні варіанти досить швидко готуються, оскільки все нарізається невеликими шматочками і смажиться на сильному вогні. Пропоную вам прочитати про те, як приготувати м'ясо з кабачками в сковороді.
- Свинина м'якоть - 600 грам
- Кабачок - 3 штуки (маленький)
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - За смаком
- Суміш перців - За смаком
Свинину промийте і наріжте невеликими брусочками.
Кабачки промийте, почистіть і наріжте їх брусками.
Очищену цибулю наріжте півкільцями або четвертинками.
У розігрітій олії в сковороді обсмажте м'ясо протягом 10 хвилин, іноді заважаючи його. Потім додайте цибулю і кабачки. Смажте ще 5 хвилин.
Потім додайте в сковороду соєвий соус і перець. Продовжуйте готувати на середньому вогні.
Через 5-7 хвилин блюдо буде готово! Смачного!