Рецепт М'ясо з кабачками і картоплею фото

М'ясо з кабачками і картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 6 - 7
Час приготування: 40 хв.

На дачі урожай кабачків. Я намагаюся готувати страви з цим овочем якомога частіше. Пропоную рецепт м'яса з кабачками і картоплею. Ця страва виходить дуже ніжним і смачним. Спробуйте!

Опис приготування:

М'ясо з кабачками і картоплею виходить дуже соковитим, з насиченим смаком. Якщо хочете, щоб м'ясо з кабачками і картоплею вийшло поострее, можна додати в блюдо часник і гострий перчик. М'ясо з кабачками і картоплею вийде ще більш смачним, якщо додати до них так само болгарський перець, морква, зелень на ваш смак. Пробуйте і приємного апетиту!

  • М'ясо - 300 грам (свинина або телятина)
  • Картопля - 2-3 штук
  • Цибуля - 2 штуки
  • Кабачок - 1 штука (невеликий)
  • Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
  • Помідор - 2 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
м'ясо з кабачками і картоплею - фото крок 1
М'ясо миємо, нарізаємо невеликими шматочками, солимо і перчимо і обсмажуємо на сковороді 10-15 хвилин.
м'ясо з кабачками і картоплею - фото крок 2
Картопля і кабачки чистимо, нарізаємо брусочками і додаємо до м'яса. Смажимо разом ще 10-15 хвилин.
м'ясо з кабачками і картоплею - фото крок 3
Чистий цибулю, нарізаємо півкільцями і додаємо в сковороду. Тушкуємо під кришкою 5 хвилин.
м'ясо з кабачками і картоплею - фото крок 4
Додаємо до овочів з м'ясом помідори. Чим їх більше, тим блюдо буде соковитіше. Пробуємо і додаємо, якщо треба ще сіль і перець. Тушкуємо все разом 5 хвилин.

Схожі рецепти