М'ясо з кабачками і картоплею
(покроковий рецепт з фото)
На дачі урожай кабачків. Я намагаюся готувати страви з цим овочем якомога частіше. Пропоную рецепт м'яса з кабачками і картоплею. Ця страва виходить дуже ніжним і смачним. Спробуйте!
М'ясо з кабачками і картоплею виходить дуже соковитим, з насиченим смаком. Якщо хочете, щоб м'ясо з кабачками і картоплею вийшло поострее, можна додати в блюдо часник і гострий перчик. М'ясо з кабачками і картоплею вийде ще більш смачним, якщо додати до них так само болгарський перець, морква, зелень на ваш смак. Пробуйте і приємного апетиту!
- М'ясо - 300 грам (свинина або телятина)
- Картопля - 2-3 штук
- Цибуля - 2 штуки
- Кабачок - 1 штука (невеликий)
- Рослинна олія - 2-3 Ст. Ложок
- Помідор - 2 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелень - За смаком
М'ясо миємо, нарізаємо невеликими шматочками, солимо і перчимо і обсмажуємо на сковороді 10-15 хвилин.
Картопля і кабачки чистимо, нарізаємо брусочками і додаємо до м'яса. Смажимо разом ще 10-15 хвилин.
Чистий цибулю, нарізаємо півкільцями і додаємо в сковороду. Тушкуємо під кришкою 5 хвилин.
Додаємо до овочів з м'ясом помідори. Чим їх більше, тим блюдо буде соковитіше. Пробуємо і додаємо, якщо треба ще сіль і перець. Тушкуємо все разом 5 хвилин.