М'ясо тушковане з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо тушковане з кабачками дуже просто приготувати. Я люблю готувати страви, коли потрібно все продукти завантажити і просто чекати, коли з-під кришки піде прекрасний аромат. І ласкаво прошу до столу!
М'ясо тушковане з кабачками готується не менше трьох годин. Причому сильний вогонь використовуйте тільки на самому початку, щоб довести воду з м'ясом до кипіння. А потім йде процес повільного гасіння і уварювання. При готовності овочів дістаньте шумівкою їх з каструлі, а м'яса дайте згасити годину, півтора самостійно. Потім додайте тому овочі і покладіть томат. Я ще люблю використовувати дрібно порізану зелень. Успіхів і приємного апетиту!
- М'ясо - 750 грам
- Цибуля - 1 штука
- Кабачки - 6 штук
- Паста томатна - 20 грам
- Вода - 5 літрів
- Помідор - 3 штуки
- Сіль, перець - За смаком
М'ясо нарізати на шматки і помістити в каструлю.
Додати воду, варити 10 хвилин. Додати кабачки і сіль. Варити на слабкому вогні.
Коли кабачки стануть ніжними додати цибулю.
Додати шматочки помідорів.
Готові овочі витягніть з каструлі і злегка остудити відправте в блендер.
Поверніть подрібнені овочі в каструлю.
Додайте томатну пасту і варіть на повільному вогні поки м'ясо не стане м'яким.
Подайте м'ясо тушковане з кабачками з відвареною картоплею.