Рецепт М'ясо тушковане з кабачками фото

М'ясо тушковане з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Східна кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина, Кабачок
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На природу
Гарячі страви

М'ясо тушковане з кабачками дуже просто приготувати. Я люблю готувати страви, коли потрібно все продукти завантажити і просто чекати, коли з-під кришки піде прекрасний аромат. І ласкаво прошу до столу!

М'ясо тушковане з кабачками готується не менше трьох годин. Причому сильний вогонь використовуйте тільки на самому початку, щоб довести воду з м'ясом до кипіння. А потім йде процес повільного гасіння і уварювання. При готовності овочів дістаньте шумівкою їх з каструлі, а м'яса дайте згасити годину, півтора самостійно. Потім додайте тому овочі і покладіть томат. Я ще люблю використовувати дрібно порізану зелень. Успіхів і приємного апетиту!

  • М'ясо - 750 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Кабачки - 6 штук
  • Паста томатна - 20 грам
  • Вода - 5 літрів
  • Помідор - 3 штуки
  • Сіль, перець - За смаком
м'ясо тушковане з кабачками - фото крок 1
М'ясо нарізати на шматки і помістити в каструлю.
м'ясо тушковане з кабачками - фото крок 2
Додати воду, варити 10 хвилин. Додати кабачки і сіль. Варити на слабкому вогні.
м'ясо тушковане з кабачками - фото крок 3
Коли кабачки стануть ніжними додати цибулю.
м'ясо тушковане з кабачками - фото крок 4
Додати шматочки помідорів.
м'ясо тушковане з кабачками - фото крок 5
Готові овочі витягніть з каструлі і злегка остудити відправте в блендер.
м'ясо тушковане з кабачками - фото крок 6
Поверніть подрібнені овочі в каструлю.
м'ясо тушковане з кабачками - фото крок 7
Додайте томатну пасту і варіть на повільному вогні поки м'ясо не стане м'яким.
м'ясо тушковане з кабачками - фото крок 8
Подайте м'ясо тушковане з кабачками з відвареною картоплею.

Схожі рецепти