Рецепт М'ясо по-французьки з кабачками фото

М'ясо по-французьки з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Овочі, Кабачок
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, М'ясо по французьки

Класичний рецепт цієї страви кожна господиня може доповнити за своїм бажанням улюбленими інгредієнтами. Один з таких варіантів - це рецепт приготування м'яса по-французьки з кабачками і помідором.

Цей простий рецепт м'яса по-французьки з кабачками перетворює всім знайоме м'ясо в повноцінне і ситне блюдо для всієї родини. Тут є все, що потрібно - корисні овочі, ніжне м'ясо і апетитна сирна скоринка.

  • М'ясо - 500 грам
  • Картопля - 400-500 грам
  • Кабачок - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Помідор - 1-2 штук
  • Майонез - 150 грам
  • Сир - 200-300 грам
  • Рослинна олія - 3-4 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
м'ясо по-французьки з кабачками - фото крок 1
1. Рецепт приготування м'яса по-французьки з кабачками почати слід саме з кабачків. Їх потрібно як слід вимити, обсушити і нарізати середніми по товщині кільцями.
м'ясо по-французьки з кабачками - фото крок 2
2. Посолити трохи кабачки за смаком і відправити на сковороду з розігрітим рослинним маслом. Обсмажити з двох сторін до апетитної скориночки і викласти на паперовий рушник, щоб прибрати зайвий жир.
м'ясо по-французьки з кабачками - фото крок 3
3. Поки смажаться кабачки можна вимити свинину і нарізати порційними шматочками. Деко змастити маслом і викласти м'ясо. Очистити цибулину і нарізати тонкими півкільцями. Розкласти рівним шаром на м'ясо. Посолити і поперчити за смаком.
м'ясо по-французьки з кабачками - фото крок 4
4. Картоплю очистити і нарізати тонкими кільцями або брусочками. Посолити і ретельно перемішати, а потім викласти на деко. Додати при бажанні спеції за смаком.
м'ясо по-французьки з кабачками - фото крок 5
5. Саме час викласти обсмажені кабачки.
м'ясо по-французьки з кабачками - фото крок 6
6. Помідори вимити, обсушити і нарізати тонкими кільцями. Розкласти зверху кабачків, присолити трохи.
м'ясо по-французьки з кабачками - фото крок 7
7. Обмазати тонкими шаром майонезу або сметани. Сир натерти на середній тертці і присипати зверху.
м'ясо по-французьки з кабачками - фото крок 8
8. Так як м'ясо по-французьки з кабачками в домашніх умовах багатокомпонентне блюдо, пекти воно буде не менш 1 годину. Щоб сирна скоринка не згоріла завчасно, деко краще накрити фольгою. Відправити в розігріту духовку приблизно на 45-50 хвилин, а потім зняти фольгу і довести м'ясо до готовності і рум'яної скоринки.

Схожі рецепти