М'ясо по-китайськи з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Кожна господиня мріє навчитися швидко і смачно готувати м'ясо, тому розповім, як приготувати м'ясо по-китайськи з кабачками. Блюдо виходить дуже апетитним, ароматним і смачним завдяки овочам.
Приготувати смачний і апетитний вечерю чи обід можна всього за півгодини, якщо обсмажити м'ясо з додаванням соєвого соусу, подрібненого імбиру і часнику. Саме сильна обжарка з ароматними овочами робить блюдо ароматним, а соєвий соус робить м'ясо ніжнішим. Ви можете додати і інші овочі (наприклад, нарізаний болгарський перець або помідори), від цього блюдо стане тільки смачніше.
- Свинина - 500 грам
- Імбир - 1/4 склянки
- Часник - 3-4 зубчиків
- Цибуля - 1 штука
- Кабачок - 1 штука
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
1. Свинину наріжте шматочками середнього розміру і обсмажте на середньому вогні на рослинній олії до золотистої скоринки. Дрібно наріжте імбир і часник.
2. Цибуля наріжте четвертькольцами. Кабачок наріжте напівкружечками. До м'яса додайте овочі, смажте ще протягом 5 хвилин, періодично помішуючи. Додайте соєвий соус, перець і сіль за смаком.
3. Обсмажте на великому вогні до повної готовності. Готову страву заправте кунжутним маслом і подавайте з рисом. Смачного!