Рецепт М'ясо по-китайськи з кабачками фото

М'ясо по-китайськи з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо , Овочі , Свинина , Кабачок
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 30 хв.

Кожна господиня мріє навчитися швидко і смачно готувати м'ясо, тому розповім, як приготувати м'ясо по-китайськи з кабачками. Блюдо виходить дуже апетитним, ароматним і смачним завдяки овочам.

Опис приготування:

Приготувати смачний і апетитний вечерю чи обід можна всього за півгодини, якщо обсмажити м'ясо з додаванням соєвого соусу, подрібненого імбиру і часнику. Саме сильна обжарка з ароматними овочами робить блюдо ароматним, а соєвий соус робить м'ясо ніжнішим. Ви можете додати і інші овочі (наприклад, нарізаний болгарський перець або помідори), від цього блюдо стане тільки смачніше.

  • Свинина - 500 грам
  • Імбир - 1/4 склянки
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Цибуля - 1 штука
  • Кабачок - 1 штука
  • Соєвий соус - 100 мілілітрів
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
м'ясо по-китайськи з кабачками - фото крок 1
1. Свинину наріжте шматочками середнього розміру і обсмажте на середньому вогні на рослинній олії до золотистої скоринки. Дрібно наріжте імбир і часник.
м'ясо по-китайськи з кабачками - фото крок 2
2. Цибуля наріжте четвертькольцами. Кабачок наріжте напівкружечками. До м'яса додайте овочі, смажте ще протягом 5 хвилин, періодично помішуючи. Додайте соєвий соус, перець і сіль за смаком.
м'ясо по-китайськи з кабачками - фото крок 3
3. Обсмажте на великому вогні до повної готовності. Готову страву заправте кунжутним маслом і подавайте з рисом. Смачного!

Схожі рецепти