Рецепт Свинина з кабачками по-китайськи фото

Свинина з кабачками по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Китайська кухня
М'ясо, Свинина
Вагітним і годуючим
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гостре

Багато хто знає, як смачно приготувати свинину, але сьогодні я розповім вам, як приготувати свинину з кабачками по-китайськи - дуже ароматне, ніжне і трохи гостре м'ясо, яке не вимагає гарніру.

Свинина з кабачками по-китайськи - це досить оригінальне і одночасно просте в приготуванні м'ясне блюдо, яке особливо сподобається любителям трохи гострого м'яса. Його дуже добре готувати влітку, коли кабачки свіжі і найбільш корисні. Ви можете додати і інші овочі (наприклад, томати або баклажани), а також взяти більше або менше спецій в залежності від ваших уподобань.

  • Свинина - 500 грам
  • Кабачки - 2 штуки
  • Цибулина - 1 штука
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Імбир - 2-3 частин
  • Соєвий соус - 100 мілілітрів
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Зелена цибуля - 1 пучок
свинина з кабачками по-китайськи - фото крок 1
1. Для початку дрібно наріжте часник і імбир, обсмажте їх на добре розігрітій олії (краще використовувати глибоку сковороду або вок). Коли часник дасть запах, додайте нарізану невеликими шматочками свинину.
свинина з кабачками по-китайськи - фото крок 2
2. Обсмажуйте свинину до тих пір, поки вона не стане золотистою і м'якою (це займе приблизно 15 хвилин). Наріжте півкільцями кабачки. Цибулину і зелену цибулю наріжте невеликими шматочками. Додайте до м'яса цибулю, кабачки і добре перемішайте.
свинина з кабачками по-китайськи - фото крок 3
3. Збільште вогонь до максимуму і, постійно помішуючи, обсмажуйте овочі протягом декількох хвилин. Додайте багато перцю і солі за смаком. Додайте соєвий соус, тушкуйте на великому вогні кілька хвилин.
свинина з кабачками по-китайськи - фото крок 4
4. За хвилину до готовності додайте зелену цибулю і перемішайте. Смачного!

Схожі рецепти