Свинина з кабачками по-китайськи
(покроковий рецепт з фото)
Багато хто знає, як смачно приготувати свинину, але сьогодні я розповім вам, як приготувати свинину з кабачками по-китайськи - дуже ароматне, ніжне і трохи гостре м'ясо, яке не вимагає гарніру.
Свинина з кабачками по-китайськи - це досить оригінальне і одночасно просте в приготуванні м'ясне блюдо, яке особливо сподобається любителям трохи гострого м'яса. Його дуже добре готувати влітку, коли кабачки свіжі і найбільш корисні. Ви можете додати і інші овочі (наприклад, томати або баклажани), а також взяти більше або менше спецій в залежності від ваших уподобань.
- Свинина - 500 грам
- Кабачки - 2 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Імбир - 2-3 частин
- Соєвий соус - 100 мілілітрів
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Зелена цибуля - 1 пучок
1. Для початку дрібно наріжте часник і імбир, обсмажте їх на добре розігрітій олії (краще використовувати глибоку сковороду або вок). Коли часник дасть запах, додайте нарізану невеликими шматочками свинину.
2. Обсмажуйте свинину до тих пір, поки вона не стане золотистою і м'якою (це займе приблизно 15 хвилин). Наріжте півкільцями кабачки. Цибулину і зелену цибулю наріжте невеликими шматочками. Додайте до м'яса цибулю, кабачки і добре перемішайте.
3. Збільште вогонь до максимуму і, постійно помішуючи, обсмажуйте овочі протягом декількох хвилин. Додайте багато перцю і солі за смаком. Додайте соєвий соус, тушкуйте на великому вогні кілька хвилин.
4. За хвилину до готовності додайте зелену цибулю і перемішайте. Смачного!