Рецепт Свинина по-китайськи гостра фото

Свинина по-китайськи гостра
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо, Свинина
Дієтичне харчування
На вечерю, Романтична вечеря, Святковий обід
Гарячі страви

Смачно, соковитий, яскраві і ароматні! !! З цим рецептом гострої свинини по-китайськи вам забезпечений вибух емоцій і неймовірні смакові відчуття, привніс у своє життя трохи екзотики і східного колориту.

Незважаючи на те, що на вулиці зараз похмуро і прохолодно, це зовсім не означає, що наш настрій має бути таким же, адже ми самі можемо влаштувати невелику фієсту у себе вдома, і все що нам знадобитися для цього - це хороша компанія і ось такий чудовий рецепт приготування свинини по-китайськи гострої. І не варто лякатися трохи довгого списку інгредієнтів, адже, по суті, в цьому рецепті немає абсолютно нічого складного, варто тільки почати, і вже через 40 хвилин у вас на столі буде стояти отличнейшее блюдо. І повірте мені, цей класичний рецепт свинини по-китайськи гострої вже точно припаде до смаку всім любителям пікантних страв в азіатському стилі. Так що ви без зусиль зможете порадувати своїх рідних і друзів, приготуємо їм ось таке цікаве блюдо, і ви тільки уявіть, як ви будете пишатися собою, знаючи, що зробили все самостійно.

  • Свинина - 500 грам
  • Морква - 300 грам
  • Імбир тертий - 4 чайних ложки
  • Цибуля зелена - 8 штук
  • Часник - 10-12 зубчиків
  • Соус соєвий - 8 чайних ложок(4 - маринад, 4 - в соус)
  • Крохмаль кукурудзяний - 10 чайних ложок(8 - маринад, 2 - в соус)
  • Вино біле напівсолодке - 8 чайних ложок(4 - маринад, 4 - в соус)
  • Перець червоний гострий - 4 штуки
  • Оцет рисовий - 6 чайних ложок
  • Вода - 6 Ст. Ложок
  • Цукор - 8 чайних ложок
  • Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
свинина по-китайськи гостра - фото крок 1
Для початку нам необхідно приготувати маринад для м'яса. Наливаємо в миску 4 ложки соєвого соусу і 4 вина і 8 ложок кукурудзяного крохмалю, додаємо тертий імбир і перемішуємо.
свинина по-китайськи гостра - фото крок 2
Свинину нарізаємо на невеликі брусочки і заливаємо приготовленим маринадом, перемішуємо і ставимо на 15-30 хвилин в холодильник.
свинина по-китайськи гостра - фото крок 3
Поки м'ясо маринується, ми приготуємо соус. Змішуємо 4 ложки соєвого соусу, 2 ложки крохмалю, 4 ложки вина, 0, 5 ложки солі, весь цукор, воду і рисовий оцет, ретельно перемішуємо.
свинина по-китайськи гостра - фото крок 4
Тепер чистимо і нарізаємо соломкою моркву, подрібнюємо зелена цибуля і часник, червоний перець очищаємо від насіння і нарізаємо кільцями.
свинина по-китайськи гостра - фото крок 5
І зараз ми можемо приступити до обсмажуванні інгредієнтів, найкраще для цього використовувати вок, але і звичайна сковорода цілком підійде. Наливаємо в неї 2 ложки рослинної олії і викладаємо морква, додаємо 0, 5 ложки солі і обсмажуємо на сильному вогні протягом 1-2 хвилин. Перекладаємо морква в тарілку.
свинина по-китайськи гостра - фото крок 6
Сковороду очищаємо і наливаємо в неї 3 ложки рослинної олії, викладаємо промаринуватися свинину і смажимо на сильному вогні до золотистого кольору.
свинина по-китайськи гостра - фото крок 7
Викладаємо в сковороду подрібнений часник і гострий перець і смажимо все разом ще 1 хвилину.
свинина по-китайськи гостра - фото крок 8
Морква повертаємо на сковороду, додаємо соус, перемішуємо і готуємо на сильному вогні, поки соус не стане густим. Тепер наше блюдо готове, і краще все подавати його з відвареним рисом. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти