Свинина по-китайськи гостра
(покроковий рецепт з фото)
Смачно, соковитий, яскраві і ароматні! !! З цим рецептом гострої свинини по-китайськи вам забезпечений вибух емоцій і неймовірні смакові відчуття, привніс у своє життя трохи екзотики і східного колориту.
Незважаючи на те, що на вулиці зараз похмуро і прохолодно, це зовсім не означає, що наш настрій має бути таким же, адже ми самі можемо влаштувати невелику фієсту у себе вдома, і все що нам знадобитися для цього - це хороша компанія і ось такий чудовий рецепт приготування свинини по-китайськи гострої. І не варто лякатися трохи довгого списку інгредієнтів, адже, по суті, в цьому рецепті немає абсолютно нічого складного, варто тільки почати, і вже через 40 хвилин у вас на столі буде стояти отличнейшее блюдо. І повірте мені, цей класичний рецепт свинини по-китайськи гострої вже точно припаде до смаку всім любителям пікантних страв в азіатському стилі. Так що ви без зусиль зможете порадувати своїх рідних і друзів, приготуємо їм ось таке цікаве блюдо, і ви тільки уявіть, як ви будете пишатися собою, знаючи, що зробили все самостійно.
- Свинина - 500 грам
- Морква - 300 грам
- Імбир тертий - 4 чайних ложки
- Цибуля зелена - 8 штук
- Часник - 10-12 зубчиків
- Соус соєвий - 8 чайних ложок(4 - маринад, 4 - в соус)
- Крохмаль кукурудзяний - 10 чайних ложок(8 - маринад, 2 - в соус)
- Вино біле напівсолодке - 8 чайних ложок(4 - маринад, 4 - в соус)
- Перець червоний гострий - 4 штуки
- Оцет рисовий - 6 чайних ложок
- Вода - 6 Ст. Ложок
- Цукор - 8 чайних ложок
- Масло рослинне - 5 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка