Свинина по-китайськи з ананасами (Go Бао Чжоу)
(покроковий рецепт з фото)
Мало хто знає, як приготувати свинину по-китайськи з ананасами (Go Бао Чжоу), тому сьогодні я детально розповім вам, як це зробити. Солодкі фрукти і кетчуп додадуть неймовірний смак цієї страви!
Цей екзотичний рецепт насправді під силу кожному! У приготуванні свинини по-китайськи з ананасами (Go Бао Чжоу) немає нічого складного, адже все, що необхідно зробити, це обсмажити м'ясо і овочі, додавши соус і імбир. Блюдо виходить дуже ароматним, досить гострим (що ви можете регулювати, взявши ніжну томатну пасту) і дуже соковитим. М'ясо, завдяки маринаду, виходить дуже м'яким і смачним. Рекомендую!
- Свинина - 1 кілограм
- Болгарський перець - 5 штук
- Імбир - 30 грам
- Соєвий соус - 50 мілілітрів
- Яйця - 2 штуки
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Яблучний оцет - 3 Ст. Ложки
- Кетчуп - 2 Ст. Ложки
- Цукор - 3 Ст. Ложки
1. Наріжте невеликими шматочками свинину. При бажанні можете її відбити. Відокремте жовтки від білків, додайте перші до м'яса. Додайте 2ст.Л. Крохмалю і посоліть за смаком. Додайте соєвий соус. Накрийте кришкою або харчовою плівкою, залиште маринуватися приблизно на 20 хвилин.
2. У вок або іншу глибоку сковороду налийте приблизно 300 мл рослинного масла. Коли м'ясо замаринується, обваляйте його в крохмалі (відразу після мариновки) і обсмажте в киплячому маслі до золотистої скоринки.
3. Викладіть м'ясо на друшляк, щоб з нього скло зайве масло.
4. У невеликій кількості рослинного масла обсмажте дрібно нарізаний імбир (протягом хвилини), поки він не дасть запах. Далі додайте нарізаний кубиками болгарський перець, обсмажуйте до готовності (на це піде приблизно 5 хвилин).
5. Додайте до овочів нарізаний кубиками ананас і приготуйте соус. Для цього крохмаль розведіть 1ст.Л. Води додайте цю суміш до яблучного оцту. Додайте кетчуп, перемішайте до однорідної маси.
6. Додайте до овочів цукор, соус, рівномірно перемішайте. Додайте обсмажене раніше м'ясо. Все перемішайте і обсмажте протягом декількох хвилин. При подачі посипте кунжутом. Смачного!