Свинина по-китайськи з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Відмінна ідея для незвичайного вечері в азіатському стилі! Ця страва ідеально поєднує в собі м'ясо і свіжі овочі, воно в міру гостре і дуже яскраве, залишилося тільки підібрати гарну музику під настрій.
Повірте мені, незважаючи на всю незвичність і велика кількість інгредієнтів, готувати страви в китайському стилі зовсім просто, і цей простий рецепт свинини по-китайськи з овочами відмінне тому підтвердження. І якщо порахувати весь час активної готування, то ми побачимо, що це не більше 30-40 хвилин, та й сам процес досить легкий. Можливо, в перший раз ви і витратите трохи більше часу, але зате в подальшому ви будете все робити швидко і без особливих зусиль. Наприклад, я дуже люблю китайську кухню за її яскраві кольори і незвичайний смак і готую це і схожі страви досить часто і для себе, і для своєї сім'ї. Таке мяско завжди відмінно виглядає на столі і подобатися практично всім, тому цей рецепт приготування свинини по-китайськи з овочами завжди виручить вас, якщо ви хочете здивувати гостей незвичайним екзотичною стравою.
- Свинина - 400-500 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Болгарський перець зелений - 0, 5 штуки
- Болгарський перець червоний - 0, 5 штуки
- Баклажан - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Соус соєвий - 2-3 Ст. Ложок
- Цукор - 1 Ст. Ложка
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Вода - 0, 5-1 склянки
- Паприка мелена - 0, 5-1 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком
- Цибуля зелена - За смаком (для прикраси )
- Кунжут - За смаком (для прикраси )