Рецепт Свинина по-китайськи з овочами фото

Свинина по-китайськи з овочами
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування
На вечерю , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 3
Час приготування: 50 хв.

Відмінна ідея для незвичайного вечері в азіатському стилі! Ця страва ідеально поєднує в собі м'ясо і свіжі овочі, воно в міру гостре і дуже яскраве, залишилося тільки підібрати гарну музику під настрій.

Опис приготування:

Повірте мені, незважаючи на всю незвичність і велика кількість інгредієнтів, готувати страви в китайському стилі зовсім просто, і цей простий рецепт свинини по-китайськи з овочами відмінне тому підтвердження. І якщо порахувати весь час активної готування, то ми побачимо, що це не більше 30-40 хвилин, та й сам процес досить легкий. Можливо, в перший раз ви і витратите трохи більше часу, але зате в подальшому ви будете все робити швидко і без особливих зусиль. Наприклад, я дуже люблю китайську кухню за її яскраві кольори і незвичайний смак і готую це і схожі страви досить часто і для себе, і для своєї сім'ї. Таке мяско завжди відмінно виглядає на столі і подобатися практично всім, тому цей рецепт приготування свинини по-китайськи з овочами завжди виручить вас, якщо ви хочете здивувати гостей незвичайним екзотичною стравою.

  • Свинина - 400-500 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Болгарський перець зелений - 0, 5 штуки
  • Болгарський перець червоний - 0, 5 штуки
  • Баклажан - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Соус соєвий - 2-3 Ст. Ложок
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Вода - 0, 5-1 склянки
  • Паприка мелена - 0, 5-1 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Цибуля зелена - За смаком (для прикраси )
  • Кунжут - За смаком (для прикраси )
свинина по-китайськи з овочами - фото крок 1
Свинину нарізаємо брусками і обсмажуємо на сковороді з додаванням олії до золотистої скоринки. Смажити необхідно на сильному вогні, так як в іншому випадку м'ясо пустить сік, і буде не смажитися, а гаситися. Потім викладаємо до м'яса нарізану дрібно цибулю, смажимо ще пару хвилин, поки цибуля не набуде золотистий колір. Морква нарізаємо півкільцями і так само викладаємо на сковороду, смажимо все разом на сильному вогні 2-3 хвилини.
свинина по-китайськи з овочами - фото крок 2
Баклажани нарізаємо півкільцями шириною приблизно 0, 5-1 сантиметр і трохи обсмажуємо на окремій сковороді до рум'яної скоринки.
свинина по-китайськи з овочами - фото крок 3
Перекладаємо баклажани до м'яса і овочів, додаємо половину нарізаного кубиками болгарського перцю, подрібнений часник, соєвий соус, цукор, розведений у воді крохмаль, паприка, сіль і перець за смаком, гарненько перемішуємо. Тушкуємо все 2-3 хвилини на середньому вогні, в кінці висипаємо залишився перець, вимикаємо вогонь і залишаємо на пару хвилин під закритою кришкою.
свинина по-китайськи з овочами - фото крок 4
Готову свинину по-китайськи з овочами прикрашаємо нарізаною зеленою цибулею і кунжутом і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти