Рецепт Курка по-китайськи з ананасами фото

Курка по-китайськи з ананасами
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Птах, Курка
Дієтичне харчування, Низькокалорійні, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю, Романтична вечеря, Святковий обід
Гарячі страви

Якщо ви коли-небудь цікавилися китайською кухнею, то, напевно, знати, що часто для приготування м'яса в ній використовуються ананаси, і сьогодні я поділюся з вами одним з таких приголомшливих рецептів.

Рецепт приготування курки по-китайськи з ананасами, який сьогодні я вам пропоную, відноситься до традиційної китайської кухні. Напевно, ви вже неодноразово знайомилися з нею в різних ресторанах, ну а якщо немає, то саме час познайомиться, адже вона дійсно заслуговуємо вашої уваги. Дане блюдо, на відміну від багатьох інших страв китайської кухні, не гостре і цілком підходить для нашої людини, а смак курочки виходить солодкуватий з кислинкою. І якщо вам цікаво все нове і незвичайне, то обов'язково спробуйте цей простий рецепт курки по-китайськи з ананасами, адже зробити його дуже просто, та й за часом це займе не більше години. А до курочку відваріть рис і приготуйте для себе і своїх рідних чудову вечерю в китайському стилі.

  • Куряче філе - 600-700 грам
  • Перець болгарський зелений - 1 штука
  • Ананаси консервовані - 300 грам
  • Помідор - 2 штуки
  • Оцет яблучний - 8 Ст. Ложок
  • Соус соєвий - 10 Ст. Ложок(4 - в маринад, 6 - в соус)
  • Паста томатна - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 1 Склянка
  • Цукор - 4-5 чайних ложок
  • Перець і спеції - - За смаком
курка по-китайськи з ананасами - фото крок 1
Куряче філе нарізаємо на невеликі шматочки і заливаємо соєвим соусом, додаємо перець і спеції за смаком. Перемішуємо і ставимо на 15-20 хвилин в холодильник.
курка по-китайськи з ананасами - фото крок 2
Поки філе маринується, ми займемося підготовкою овочів. Перець миємо й нарізаємо півкільцями.
курка по-китайськи з ананасами - фото крок 3
Консервований ананас нарізаємо невеликими кубиками.
курка по-китайськи з ананасами - фото крок 4
Помідори ріжемо на четвертинки.
курка по-китайськи з ананасами - фото крок 5
Тепер черга соусу. У сковорідку наливаємо оцет і соєвий соус (6 ст. Ложок), нагріваємо. Додаємо томатну пасту, перемішуємо і продовжуємо гріти. Тепер додаємо приблизно 2-2, 5 ложки цукру, відразу весь не варто висипати, і 1/3 склянки води. Нагріваємо, постійно помішуючи, до повного розчинення цукру. Потім додаємо нарізану перець.
курка по-китайськи з ананасами - фото крок 6
Потім відправляємо в сковорідку нарізані помідори і ананас.
курка по-китайськи з ананасами - фото крок 7
Перемішуємо всі інгредієнти і тушкуємо на повільному вогні десь 3 хвилини. Тепер соус слід спробувати на смак і при необхідності додати ще цукор або воду. Тушкуємо овочі ще 10-15 хвилин.
курка по-китайськи з ананасами - фото крок 8
Паралельно в іншій сковороді починаємо обсмажувати промаринуватися курку.
курка по-китайськи з ананасами - фото крок 9
Коли курка буде майже готова, перекладаємо її на сковорідку до овочів і все разом тушкуємо на повільному вогні 10 хвилин. Теперь наша курочка готова, і можемо подавати її на стіл. Смачного!

Схожі рецепти