Курка по-китайськи з ананасами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви коли-небудь цікавилися китайською кухнею, то, напевно, знати, що часто для приготування м'яса в ній використовуються ананаси, і сьогодні я поділюся з вами одним з таких приголомшливих рецептів.
Рецепт приготування курки по-китайськи з ананасами, який сьогодні я вам пропоную, відноситься до традиційної китайської кухні. Напевно, ви вже неодноразово знайомилися з нею в різних ресторанах, ну а якщо немає, то саме час познайомиться, адже вона дійсно заслуговуємо вашої уваги. Дане блюдо, на відміну від багатьох інших страв китайської кухні, не гостре і цілком підходить для нашої людини, а смак курочки виходить солодкуватий з кислинкою. І якщо вам цікаво все нове і незвичайне, то обов'язково спробуйте цей простий рецепт курки по-китайськи з ананасами, адже зробити його дуже просто, та й за часом це займе не більше години. А до курочку відваріть рис і приготуйте для себе і своїх рідних чудову вечерю в китайському стилі.
- Куряче філе - 600-700 грам
- Перець болгарський зелений - 1 штука
- Ананаси консервовані - 300 грам
- Помідор - 2 штуки
- Оцет яблучний - 8 Ст. Ложок
- Соус соєвий - 10 Ст. Ложок(4 - в маринад, 6 - в соус)
- Паста томатна - 2 Ст. Ложки
- Вода - 1 Склянка
- Цукор - 4-5 чайних ложок
- Перець і спеції - - За смаком