Курка по-китайськи гостра
(покроковий рецепт з фото)
Для всіх любителів гостренького я пропоную цей чудовий рецепт китайської кухні. Тут ми до звичайної курки додамо кілька незвичайних інгредієнтів і отримаємо чудовий пікантний вечерю.
Існує дві причини, за якими я так люблю китайську кухню: по перше, майже всі страви в ній дуже гострі, а по-друге, вона неймовірно барвиста і яскрава, і в процесі приготування навіть піднімається настрій. Цей чудовий рецепт приготування курки по-китайськи гострої з'єднує все найкраще з китайської кухні, і, що найголовніше, дуже легко і швидко готуватися. Для початківців експериментаторів, які вирішили відкрити для себе всю красу традиційної китайської кухні цей простий рецепт курки по-китайськи гострої підходить якнайкраще, адже з ним будь-який впорається без особливих зусиль. Так що сміливіше приступаємо до справи, а мій рецепт з фото допоможе вам у ваших починаннях.
- Куряче філе - 700 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець гострий - 1 штука
- Часник - 2 зубчики
- Соус соєвий - 4 Ст. Ложки
- Сік ананасовий - 1 Склянка
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Табаско - За смаком (пару крапель)
- Масло рослинне - За смаком
- Орегано - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець чорний мелений - За смаком