Рецепт Курка по-китайськи гостра фото

Курка по-китайськи гостра
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
Птах , Курка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Романтична вечеря
Гарячі страви
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Для всіх любителів гостренького я пропоную цей чудовий рецепт китайської кухні. Тут ми до звичайної курки додамо кілька незвичайних інгредієнтів і отримаємо чудовий пікантний вечерю.

Опис приготування:

Існує дві причини, за якими я так люблю китайську кухню: по перше, майже всі страви в ній дуже гострі, а по-друге, вона неймовірно барвиста і яскрава, і в процесі приготування навіть піднімається настрій. Цей чудовий рецепт приготування курки по-китайськи гострої з'єднує все найкраще з китайської кухні, і, що найголовніше, дуже легко і швидко готуватися. Для початківців експериментаторів, які вирішили відкрити для себе всю красу традиційної китайської кухні цей простий рецепт курки по-китайськи гострої підходить якнайкраще, адже з ним будь-який впорається без особливих зусиль. Так що сміливіше приступаємо до справи, а мій рецепт з фото допоможе вам у ваших починаннях.

  • Куряче філе - 700 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Морква - 1 штука
  • Перець гострий - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Соус соєвий - 4 Ст. Ложки
  • Сік ананасовий - 1 Склянка
  • Крохмаль - 1 Ст. Ложка
  • Табаско - За смаком (пару крапель)
  • Масло рослинне - За смаком
  • Орегано - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
курка по-китайськи гостра - фото крок 1
Філе курки промиваємо під холодною водою і чекаємо, поки воно трохи обсохне, потім нарізаємо його на невеликі шматочки.
курка по-китайськи гостра - фото крок 2
Часник і гострий перець нарізаємо дрібно і додаємо до курячого філе, перемішуємо.
курка по-китайськи гостра - фото крок 3
Морква ріжемо кубиками, а ріпчаста цибуля півкільцями.
курка по-китайськи гостра - фото крок 4
Викладаємо нарізані цибулю і моркву до курки, додаємо соєвий соус і пару крапель табаско, перемішуємо все і відправляємо в холодильник на 10-15 хвилин.
курка по-китайськи гостра - фото крок 5
У сковорідку наливаємо рослинне масло і гарненько розігріваємо. Викладаємо замариновану курку і смажимо протягом 5-7 хвилин на середньому вогні.
курка по-китайськи гостра - фото крок 6
В окремому посуді змішуємо ананасовий сік і крохмаль, отриману суміш виливаємо на сковороду, перемішуємо, додаємо сіль і перець за смаком. Тушкуємо курку на повільному вогні ще 5-7 хвилин, потім додаємо орегано.
курка по-китайськи гостра - фото крок 7
Готову курку подаємо з рисом. Смачного!

Схожі рецепти