Рецепт Гостра курка по-мексиканськи фото

Гостра курка по-мексиканськи
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Птах , Курка , Чилі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід
Гарячі страви
Кількість порцій: 5
Час приготування: 40 хв.

Цей рецепт приготування гострої курки по-мексиканськи був мною трохи відредагований: справжня мексиканська кухня настільки гостра, що страшно за шлунок! Так що зробимо смачно і в міру гостро!

Опис приготування:

Цей рецепт приготування гострої курки по-мексиканськи - відмінний варіант урізноманітнити свої сімейні обіди. Або навіть влаштувати мексиканську вечірку! Адже така курка - хороша"начинка" для традиційного мексиканського тако! Якщо хочете зробити ще більш"мексиканське" страва, додавайте перцю ще більше. Також можна додати квасолю і кукурудзу - в мексиканській кухні це вітається!

  • Курка - 800 грам
  • Перець чилі - 3 штуки (регулюйте кількість за смаком і по тому, наскільки пекучий вам попався чилі)
  • Перець болгарський - 4 штуки
  • Аніс - 2 штуки(2 зірочки)
  • Цибуля - 1 штука
  • Імбир тертий - 1 Ст. Ложка (або чайна ложка сушеного імбиру)
  • Крохмаль - 0.5 Ст. Ложки (або рисове борошно)
  • Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
  • Спиртне - 2 Ст. Ложки (міцний алкоголь - горілка, текіла, коньяк, віскі і т.Д.)
гостра курка по-мексиканськи - фото крок 1
1. Курку ріжемо шматочками і обсмажити до золотистої скоринки. Потім вливаємо соєвий соус, алкоголь, і на маленькому вогні повністю випаровуємо всю вологу.
гостра курка по-мексиканськи - фото крок 2
2. Робимо лунку по центру, поміщаємо туди все спеції. Перець чилі, цибуля і болгарський перець ріжемо довільно і додамо до м'яса. Знову обсмажуємо, поки майже не залишиться рідини.
гостра курка по-мексиканськи - фото крок 3
3. Розводимо крохмаль або рисове борошно в воді, вливаємо в блюдо після того, як води майже не залишиться. Якщо блюдо кілька пригорає, додайте рослинного масла. Тушкуємо далі до готовності курки.
гостра курка по-мексиканськи - фото крок 4
4. Готово! Смачного!

Схожі рецепти