Рецепт Курка по-мексиканськи в мультиварці фото

Курка по-мексиканськи в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Арабська кухня , Марокканська кухня
Птах , Курка , Куряча грудка
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 50 хв.

Іноді так хочеться привнести в нудну повсякденне життя трохи яскравих і пікантних ноток, але ж це легко можна зробити, приготувавши неймовірно смачну вечерю в мексиканському стилі.

Опис приготування:

Одним з основних плюсів цього рецепта приготування курки по-мексиканськи в мультиварці є його простота, адже тут нам не треба окремо обсмажувати або тушкувати інгредієнти. Я, наприклад, навіть м'ясо не розморожують, а прямо з морозильної камери кладу його в чашу, додаю квасолю і соус сальса, і найближчі 40 хвилин займаюся своїми справами. Насправді цей простий рецепт курки по-мексиканськи в мультиварці незамінна штука, коли втомлений приходиш з роботи, а на вечерю нічого не приготовлено, тут-то рецепт і пригождается.

  • Грудка куряча - 2 штуки
  • Квасоля консервована - 800-900 грам
  • Соус сальса - 450 грам
  • Спеції - За смаком
  • Сіль - За смаком
курка по-мексиканськи в мультиварці - фото крок 1
Для початку прогреваем мультиварку при середній температурі і викладаємо в неї заморожені грудки.
курка по-мексиканськи в мультиварці - фото крок 2
Відкриваємо банки з квасолею і відкидаємо її на друшляк, щоб стекла зайва рідина, промиваємо квасоля під проточною водою.
курка по-мексиканськи в мультиварці - фото крок 3
Промиту квасолю також кладемо в чашу мультиварки до курки.
курка по-мексиканськи в мультиварці - фото крок 4
Додаємо соус сальса, спеції і сіль за смаком. Закриваємо кришку, включаємо режим"Гасіння" з 40 хвилин.
курка по-мексиканськи в мультиварці - фото крок 5
Коли режим закінчиться, можна приступати до вечері, до речі, гарнір до м'яса готувати не обов'язково, адже завдяки квасолі блюдо виходить досить ситне. Приємного апетиту всім!

Схожі рецепти