М'ясо по-мексиканськи в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Це традиційне мексиканське блюдо завдяки мультиварці набуває нових незвичайні нотки. Воно припаде до смаку самим вимогливим гурманам і поціновувачам кулінарії.
Колорит мексиканської кухні на вашому столі. М'ясо порізати шматочками, спочатку 15 хвилин обсмажте в чаші мультиварки, а потім додавши трохи води ще 30 хвилин протушкувати. Потім приберіть м'ясо і займіться овочами. Обсмажте цибулю, через 4 хвилини додайте перець, а ще через 5 хвилин - помідори, квасоля, кукурудзу і м'ясо. Посоліть і поперчіть за смаком, перемішайте і через 5 хвилин блюдо буде готово. Смачного!
- Свинина - 600 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Солодкий перець - 3 штуки
- Банка червоної квасолі - 1 штука
- Банка кукурудзи - 1 штука
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
- Сіль, перець - За смаком
М'ясо порізати шматочками, обсмажте протягом 15 хвилин в чаші мультиварки, потім додайте трохи води і протушкувати протягом півгодини.
Коли м'ясо буде готове, приберіть його в окремий посуд, а в мультиварці обсмажте порізану цибулю.
Через 4 хвилини додайте солодкий перець і смажте разом ще 5 хвилин.
Помідори очистіть від шкірки, наріжте і додайте в мультиварку. Туди ж відправте квасоля, кукурудзу і м'ясо. Додайте сіль і перець за смаком, перемішайте і через 5 хвилин блюдо буде готово.