Рецепт М'ясо по-мексиканськи фото

М'ясо по-мексиканськи
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо , Свинина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 10 хв.

Ви любите гостру, пікантну їжу? Якщо так, то пропоную вам приготувати м'ясо по-мексиканськи. Це надзвичайно ніжне, ситне блюдо, яке прекрасно урізноманітнює ваш раціон.

Опис приготування:

М'ясо по-мексиканськи, приготоване з овочами, - це прекрасний варіант обіду або ситної вечері. Гострий перець додасть цій страві характерний смак і аромат, але його цілком можна і не додавати. Рецепт, сподіваюся, вам сподобається!

  • Свинина - 500 грам
  • Болгарський перець - 4-6 штук
  • Помідори - 4-6 штук
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Часник - 4-5 зубчиків
  • Овочева суміш - 300 грам (кукурудза, горошок і перець)
  • Петрушка - 2-3 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець чилі - 1 щіпка
  • Улюблені приправи - 1 щіпка
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
м'ясо по-мексиканськи - фото крок 1
1. М'ясо по-мексиканськи в домашніх умовах готується швидко, при наявності всіх необхідних інгредієнтів.
м'ясо по-мексиканськи - фото крок 2
2. Свинину вимити і просушити. Порізати на порційні шматочки і додати улюблені приправи.
м'ясо по-мексиканськи - фото крок 3
3. Цибулину очистити і порізати середніми шматочками. Додати до м'яса і прибрати на час в холодильник.
м'ясо по-мексиканськи - фото крок 4
4. У цей час можна зайнятися підготовкою овочів. Болгарський перець вимити і просушити. Видалити хвостики і насіння, нарізати середньої соломкою. Щоб блюдо виглядало яскравіше, краще вибирати перець різних кольорів.
м'ясо по-мексиканськи - фото крок 5
5. Помідори вимити і просушити. Нарізати середніми шматочками.
м'ясо по-мексиканськи - фото крок 6
6. На сковороду з високими бортами налити трохи рослинного масла і добре розігріти. Відправити туди м'ясо з цибулею і обсмажити 3-5 хвилин.
м'ясо по-мексиканськи - фото крок 7
7. Заморожену або консервовану овочеву суміш відправити на сковороду і згасити хвилин 5. Потім додати перець і помідори, добре перемішати. Посолити і поперчити за смаком. Класичний рецепт м'яса по-мексиканськи повинен бути досить гострим.
м'ясо по-мексиканськи - фото крок 8
8. Тушкувати під кришкою хвилин 20, а потім без кришки до повної готовності. Для 5 хвилин до закінчення приготування подрібнити часник і зелень, додати до м'яса. Подавати до столу гарячим і можна без гарніру.

Схожі рецепти