М'ясо по-мексиканськи
(покроковий рецепт з фото)
Ви любите гостру, пікантну їжу? Якщо так, то пропоную вам приготувати м'ясо по-мексиканськи. Це надзвичайно ніжне, ситне блюдо, яке прекрасно урізноманітнює ваш раціон.
М'ясо по-мексиканськи, приготоване з овочами, - це прекрасний варіант обіду або ситної вечері. Гострий перець додасть цій страві характерний смак і аромат, але його цілком можна і не додавати. Рецепт, сподіваюся, вам сподобається!
- Свинина - 500 грам
- Болгарський перець - 4-6 штук
- Помідори - 4-6 штук
- Цибулина - 1-2 штук
- Часник - 4-5 зубчиків
- Овочева суміш - 300 грам (кукурудза, горошок і перець)
- Петрушка - 2-3 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
- Перець чилі - 1 щіпка
- Улюблені приправи - 1 щіпка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
1. М'ясо по-мексиканськи в домашніх умовах готується швидко, при наявності всіх необхідних інгредієнтів.
2. Свинину вимити і просушити. Порізати на порційні шматочки і додати улюблені приправи.
3. Цибулину очистити і порізати середніми шматочками. Додати до м'яса і прибрати на час в холодильник.
4. У цей час можна зайнятися підготовкою овочів. Болгарський перець вимити і просушити. Видалити хвостики і насіння, нарізати середньої соломкою. Щоб блюдо виглядало яскравіше, краще вибирати перець різних кольорів.
5. Помідори вимити і просушити. Нарізати середніми шматочками.
6. На сковороду з високими бортами налити трохи рослинного масла і добре розігріти. Відправити туди м'ясо з цибулею і обсмажити 3-5 хвилин.
7. Заморожену або консервовану овочеву суміш відправити на сковороду і згасити хвилин 5. Потім додати перець і помідори, добре перемішати. Посолити і поперчити за смаком. Класичний рецепт м'яса по-мексиканськи повинен бути досить гострим.
8. Тушкувати під кришкою хвилин 20, а потім без кришки до повної готовності. Для 5 хвилин до закінчення приготування подрібнити часник і зелень, додати до м'яса. Подавати до столу гарячим і можна без гарніру.