Рецепт Тушковане м'ясо по-мексиканськи фото

Тушковане м'ясо по-мексиканськи
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
М'ясо
На обід , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Тушковане м'ясо по-мексиканськи ідеально підходить до будь-якого гарніру. Саме м'ясо готується дуже просто, воно має злегка гострий пікантний смак, виходить неймовірно ситним і ароматним. Рекомендую!

Опис приготування:

Приготуємо тушковане м'ясо по-мексиканськи в домашніх умовах. М'ясо обсмажують на сковороді, потім по черзі додаються підготовлені овочі і спеції, вливається вода і м'ясо гаситься під кришкою до готовності. В кінці не забуваємо додати часник і зелень. Гарного дня!

  • М'ясо або птах - 400 грам
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перецьь - 1 За смаком
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Часник - 4 штуки
тушковане м'ясо по-мексиканськи - фото крок 1
Нарізаємо м'ясо (або філе птиці) невеликими шматочками, солимо.
тушковане м'ясо по-мексиканськи - фото крок 2
Вливаємо олію в сковороду. Викладаємо м'ясо і підрум'янюємо протягом 7-8 хвилин. Приправи за смаком.
тушковане м'ясо по-мексиканськи - фото крок 3
Нарізаємо кільцями цибулю, викладаємо поверх м'яса. Готуємо, не перемішуючи, 5 хвилин.
тушковане м'ясо по-мексиканськи - фото крок 4
Нарізаємо кубиками морква. Викладаємо на цибулю, готуємо ще 5 хв. Посипаємо чорним перцем за смаком. Чи не перемішуємо.
тушковане м'ясо по-мексиканськи - фото крок 5
Нарізаємо четвертинками болгарський Перецьь. Додаємо на сковороду, перемішуємо. Заливаємо все водою так, щоб вона була на 1 см вище вмісту. Тушкуємо під кришкою 35 хвилин, помішуючи.
тушковане м'ясо по-мексиканськи - фото крок 6
В кінці видавлюємо часник, додаємо зелень. Перемішуємо і через 5 хвилин знімаємо з вогню. Смачного!

Схожі рецепти