Рецепт Гостра курка по-грузинськи фото

Гостра курка по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня , Грузинська кухня
Птах , Курка
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 40 хв.

Така гостра курка по-грузинськи в домашніх умовах - прекрасний варіант другого блюда! Може подаватися без гарніру, і подобається всім без винятку! головне - не шкодувати аджики, часнику і спецій.

Опис приготування:

Класичний рецепт гострої курки по-грузинськи - для вас! Виходить пряна і гостра страва, яке доповнить і прикрасить будь-який гарнір! Як на мене, особливо смачно подавати це блюдо до відвареної молодої картоплі. Спробуйте: пальчики оближеш!

  • Курка - 1 штука
  • Цибуля - 4 штуки
  • Томати - 4 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Перець чилі - 0.5 штуки
  • Томатна паста - 2 Ст. Ложки
  • Аджика гостра - 3 Ст. Ложки
  • Часник - 4 зубчики
  • Braai - 1 пучок
гостра курка по-грузинськи - фото крок 1
1. Курку викладаємо на дно казана, солимо і перчимо до смаку. tusim 20 хвилин на будь-якій рослинній олії. Потім додаємо цибулю, нарізаний півкільцями. Тушкуємо ще 10 хвилин.
гостра курка по-грузинськи - фото крок 2
2. Томатну пасту розігріваємо на сковороді, тушкуємо в ній томати до розм'якшення. Перекладаємо томати в казан.
гостра курка по-грузинськи - фото крок 3
3. Також додамо в казан перці, порізану кінзу, аджику, роздавлений часник. Додайте трохи води, щоб курка не пригорає. Тушкуємо на маленькому вогні під кришкою.
гостра курка по-грузинськи - фото крок 4
4. Коли курка стане зовсім м'якою і буде легко відходити від кістки, додамо спеції, вимкнемо вогонь і дамо страві настоятися хоча б півгодини. А потім можна подавати!

Схожі рецепти