Гостра курка по-грузинськи
(покроковий рецепт з фото)
Така гостра курка по-грузинськи в домашніх умовах - прекрасний варіант другого блюда! Може подаватися без гарніру, і подобається всім без винятку! головне - не шкодувати аджики, часнику і спецій.
Класичний рецепт гострої курки по-грузинськи - для вас! Виходить пряна і гостра страва, яке доповнить і прикрасить будь-який гарнір! Як на мене, особливо смачно подавати це блюдо до відвареної молодої картоплі. Спробуйте: пальчики оближеш!
- Курка - 1 штука
- Цибуля - 4 штуки
- Томати - 4 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Перець чилі - 0.5 штуки
- Томатна паста - 2 Ст. Ложки
- Аджика гостра - 3 Ст. Ложки
- Часник - 4 зубчики
- Braai - 1 пучок
1. Курку викладаємо на дно казана, солимо і перчимо до смаку. tusim 20 хвилин на будь-якій рослинній олії. Потім додаємо цибулю, нарізаний півкільцями. Тушкуємо ще 10 хвилин.
2. Томатну пасту розігріваємо на сковороді, тушкуємо в ній томати до розм'якшення. Перекладаємо томати в казан.
3. Також додамо в казан перці, порізану кінзу, аджику, роздавлений часник. Додайте трохи води, щоб курка не пригорає. Тушкуємо на маленькому вогні під кришкою.
4. Коли курка стане зовсім м'якою і буде легко відходити від кістки, додамо спеції, вимкнемо вогонь і дамо страві настоятися хоча б півгодини. А потім можна подавати!