Гостра курка з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Цей простий рецепт гострої курки з овочами під силу навіть початківцям кухарям! Крім ананасового соку і краплі табаско, всі інгредієнти доступні і недорогі. Спробуйте, смачно і просто!
Цей рецепт приготування гострої курки з овочами добре підходить для випадків, коли всі звичні гарніри вже приїлися, і котлет вже ніхто не хоче. Вередують домочадці? Тоді приготуйте їм це пікантне блюдо! впевнена, воно нікого не залишить байдужим!
- Куряче філе - 800 грам
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Перець чилі - 0.5 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Соєвий соус - 4 Ст. Ложки
- Крохмаль - 1 Ст. Ложка
- Табаско - 1 Ст. Ложка
- Сік ананасовий - 1 Склянка
- Спеції - За смаком
1. Курку ріжемо шматочками, додамо до неї подрібнені цибулю, морква і перець, роздавлений часник і табаско. Заливаємо соєвим соусом і залишимо півгодини маринуватися в холодильнику.
2. Суміш відправимо на розпечену сковороду гарненько обсмажити.
3. Коли курка і овочі зарум'янилися, вливаємо сік з розведеним в ньому крохмалем. Спеції - за смаком. Тушкуємо п'ять хвилин на маленькому вогні.
4. Готово! Приємного вам апетиту!