М'ясо з гарніром в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Мультиварка дозволяє приготувати відразу дві страви в одному - і м'ясо і гарнір до нього. М'ясо у нас піде на котлети, а овочі і макарони відмінно їх доповнять. І все відразу - повноцінний обід одним махом.
Комплексний обід одним махом. Спочатку займемося м'ясними котлетами - пропустіть м'ясо з цибулею через м'ясорубку, додайте подрібнені часник і зелень, розмочений хліб, яйце і спеції за смаком. Перемішайте фарш, сформуйте котлети і обсмажте протягом 10 хвилин в чаші мультиварки, потім перекладіть їх на решітку для приготування на пару. У чаші мультиварки трохи протушкувати овочі - помідори, цибуля, солодкий перець і кабачок. Після цього додайте макарони, трохи гарячої води, сіль і спеції. Встановіть решітку з котлетами, закрийте кришку і готуйте в режимі гасіння 20 хвилин. Смачного!
- Фарш м'ясний - 600 грам
- Макарони - 200 грам
- Масло рослинне - 30 грам
- Яйце - 1 штука
- Шмат хліба - 2 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Солодкий перець - 1 штука
- Кабачок - 0, 5 штуки
- Сіль, спеції - За смаком
Підготуйте всі необхідні для приготування продукти.
М'ясо пропустіть з цибулею через м'ясорубку, додайте подрібнені часник і зелень, розмочений хліб, яйце і спеції за смаком. Перемішайте фарш, сформуйте котлети і обсмажте протягом 10 хвилин в чаші мультиварки, потім перекладіть їх на решітку для приготування на пару.
Дрібно поріжте помідор без шкірки, цибуля, солодкий перець, кабачок і складіть в мультиварку. Трохи протушкувати.
Тепер додайте макарони, трохи гарячої води, сіль і спеції. Встановіть решітку з котлетами, закрийте кришку і готуйте в режимі гасіння 20 хвилин. По закінченню часу м'ясні котлети з відмінним гарніром з макаронів і овочів готові.