Курка з гарніром в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
В мультиварці виходить дуже ніжна і соковита курятина, а гречка - розсипчаста і не суха. І саме чудове - і м'ясо, і гарнір готуються одночасно.
Підготуйте мультиварку і можемо приступати. Спочатку подрібніть і обсмажте в чаші мультиварки цибулю, потім додайте м'ясо. Коли ого посвітлішає і злегка обжарится, додайте гречку і трохи води. Після півгодини гасіння, додайте близько склянки окропу і тушкуйте ще хвилин 20, поки вода повністю не вбереться в гречку. Перед подачею на стіл, дайте страві трохи настоятися. Смачного!
- Куряче філе - 500 грам
- Гречка - 200 грам
- Цибуля - 100 грам
- Рослинна олія - 20 мілілітрів
- Сіль - За смаком
Поріжте цибулю і обсмажте його протягом 10 хвилин в чаші мультиварки в режимі «жарка».
Потім додайте порізане шматочками куряче м'ясо.
Закрийте кришку і продовжуйте обсмажувати ще хвилин 7-10 поки м'ясо не посвітлішає.
Тепер додайте гречку і можна трохи води. Перемкніть на гасіння і готуйте півгодини. Потім додайте близько склянки окропу і тушкуйте ще хвилин 20 поки вода повністю не вбереться в гречку. Перед подачею на стіл, дайте страві трохи настоятися.