Смажена форель з гарніром
(покроковий рецепт з фото)
Форель - риба благородна. До неї потрібен особливий підхід і особливий рецепт. Довго шукала щось вишукане і в той же час просте. Знайшла цей варіант, що їх побив поєднанням продуктів і смаком.
Тепер і ви дізнаєтеся, як приготувати смажену форель з гарніром. Тут буде відразу два доповнення: теплий салат і томатна нарізка. Всі інгредієнти добре доповнюють один одного, розкривають смак і дають соковитість. Незважаючи на отриману красу, блюдо робиться в кілька простих кроків. Потрібно пробувати!
- Філе форелі - 2 штуки
- Помідор - 1 штука
- Лимон - 1 штука
- Картопля - 90 грам
- Квасоля стручкова - 60 грам
- Шпинат - 120 грам
- Оливки чорні - 15 грам
- Каперсами - 10 грам (консервовані)
- Часник - 2 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 3, 5 Ст. Ложки
1. Підготуйте інгредієнти. Наріжте невеликими кубиками помідор і картопля. Оливки наріжте кружальцями. Часник подрібніть. Квасоля розділіть на половинки. З половини лимона натріть цедру і вичавіть сік, другу частину розріжте на 2 часточки.
2. Потім доведіть до кипіння 2 гуртки підсоленої води разом з картоплею. Варіть його протягом 7 хвилин. Потім додайте квасолю і варіть ще 4 хвилини. Після цього злийте воду.
3. У цей час зробіть гарнір. Помідори змішайте з оливками, kapersami, половиною цедри лимона, сіллю, 1 ст. Ложкою олії і перцем.
4. Потім приготуйте рибу. Філе змастіть сіллю і перцем. Потім обсмажте його в розігрітій олії по 5 хвилин з кожного боку.
5. Тепер зробіть теплий салат. Змішайте шпинат з квасолею, картоплею, соком лимона, маслом, сіллю, часником і перцем.
6. Для подачі викладіть на тарілку з одного боку теплий салат, а з іншого - холодний. Зверху покладіть форель. Додавайте сік лимона за смаком. Смачного!