Рецепт Смажена форель з гарніром фото

Смажена форель з гарніром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Французька кухня
Овочі, Риба та морепродукти, Картопля, Форель
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Форель - риба благородна. До неї потрібен особливий підхід і особливий рецепт. Довго шукала щось вишукане і в той же час просте. Знайшла цей варіант, що їх побив поєднанням продуктів і смаком.

Тепер і ви дізнаєтеся, як приготувати смажену форель з гарніром. Тут буде відразу два доповнення: теплий салат і томатна нарізка. Всі інгредієнти добре доповнюють один одного, розкривають смак і дають соковитість. Незважаючи на отриману красу, блюдо робиться в кілька простих кроків. Потрібно пробувати!

  • Філе форелі - 2 штуки
  • Помідор - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Картопля - 90 грам
  • Квасоля стручкова - 60 грам
  • Шпинат - 120 грам
  • Оливки чорні - 15 грам
  • Каперсами - 10 грам (консервовані)
  • Часник - 2 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Оливкова олія - 3, 5 Ст. Ложки
смажена форель з гарніром - фото крок 1
1. Підготуйте інгредієнти. Наріжте невеликими кубиками помідор і картопля. Оливки наріжте кружальцями. Часник подрібніть. Квасоля розділіть на половинки. З половини лимона натріть цедру і вичавіть сік, другу частину розріжте на 2 часточки.
смажена форель з гарніром - фото крок 2
2. Потім доведіть до кипіння 2 гуртки підсоленої води разом з картоплею. Варіть його протягом 7 хвилин. Потім додайте квасолю і варіть ще 4 хвилини. Після цього злийте воду.
смажена форель з гарніром - фото крок 3
3. У цей час зробіть гарнір. Помідори змішайте з оливками, kapersami, половиною цедри лимона, сіллю, 1 ст. Ложкою олії і перцем.
смажена форель з гарніром - фото крок 4
4. Потім приготуйте рибу. Філе змастіть сіллю і перцем. Потім обсмажте його в розігрітій олії по 5 хвилин з кожного боку.
смажена форель з гарніром - фото крок 5
5. Тепер зробіть теплий салат. Змішайте шпинат з квасолею, картоплею, соком лимона, маслом, сіллю, часником і перцем.
смажена форель з гарніром - фото крок 6
6. Для подачі викладіть на тарілку з одного боку теплий салат, а з іншого - холодний. Зверху покладіть форель. Додавайте сік лимона за смаком. Смачного!

Схожі рецепти