Куряча грудка з соусом і гарніром
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати повноцінне гаряче блюдо з гарніром і не витратити на це більше 45 хвилин? Це можливо! Треба просто вибрати відповідні продукти і рецепт, тоді все вийде. Читайте і вчіться!
Здавалося б, ми зробимо банальне поєднання курки з картоплею, але виглядати воно буде зовсім по-іншому. Прочитайте про те, як приготувати курячу грудку з соусом і гарніром. Блюдо запікатиметься в духовці і вийде соковитим і м'яким. А пікантність всьому додасть спеціальний вершковий соус.
- Картопля - 360 грам
- Крем - 120 грам
- Пекорино - 30 грам
- Luk-salotų - 1 штука
- Болгарський перець - 1 штука
- Куряча грудка - 2 штуки
- Соус "песто" - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 2 чайних ложки
1. Підготуйте інгредієнти. Наріжте часточками картоплю, кубиками перець, цибуля - тонкими кружальцями.
2. Потім відправте овочі запікатися в духовку протягом 20 хвилин при 430 градусах. Попередньо полийте їх маслом, додайте сіль і перець.
3. Курку змастіть сіллю і перцем. Обсмажте в маслі по 3 хвилини з кожного боку. Потім відправте її теж в духовку, але тільки на 18 хвилин.
4. Після цього змастіть грудку частиною соусу "песто" і дайте постояти в духовці 5 хвилин при самій низькій температурі.
5. У цей час зробіть соус. Сметану перемішайте з песто, тертим сиром, сіллю і перцем в сотейнику. Нагрійте масу пару хвилин, постійно помішуючи.
6. Подавайте курячу грудку з соусом і овочевим гарніром. Смачного!