Куряча грудка на грилі з соусом
(покроковий рецепт з фото)
Як ви ставитеся до солодких соусів до курки і м'яса? Якщо ви до цих пір не зрозуміли їх фішку, то пора її розкуштувати. Завдяки такому поєднанню смак розкривається з нового боку. Читайте обов'язково!
У покрокової інструкції описано, як приготувати курячу грудку на грилі з соусом. Доповнення буде зроблено в азіатському стилі з арахісового масла і кокосового молока. Поєднання незвичайне, але багатьом сподобається. А якщо це поєднується з ароматом гриля від курки, то стає ще більш смачно і яскраво.
- Вапно - 2 штуки
- Часник - 6 зубчиків
- Соєвий соус - 60 мілілітрів
- Кокосове молоко - 240 мілілітрів
- Арахісове масло - 100 грам
- Куряча грудка - 1500 грам
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Каррі паста - 2 Ст. Ложки
- Рибний соус - 2 Ст. Ложки
- Кмин - 1 Чайна ложка
- Коріандр мелений - 1 Чайна ложка
- Цукор коричневий - 1 Ст. Ложка
1. Для початку зробіть маринад. Змішайте соєвий соус з каррі, koriandrom, соком одного лайма, рибним соусом, чебрецем і подрібненим часником.
2. Потім курку шматочками умочіть в маринаді. Залиште її маринуватися на 2-4 годину.
3. Потім обсмажте грудку з кожного боку по 3 хвилини на грилі.
4. У цей час приготуйте соус. У сотейнику змішайте арахісове масло з молоком.
5. Трохи нагрійте інгредієнти, зробивши єдину консистенцію. В кінці додайте сік лайма і мед. Перемішайте.
6. Подавайте курку з соусом і зеленню. Смачного!