Рецепт Куряча грудка з овочевим гарніром фото

Куряча грудка з овочевим гарніром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Птах, Картопля, Курка, Куряча грудка
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Гарніри

Що може бути більш звично і знайомо, ніж курка в духовці з овочами? Це безпрограшна блюдо підійде для всіх випадків. Вам залишається тільки вибрати улюблений рецепт. Цей вам точно сподобається!

Зараз вам належить дізнатися про те, як приготувати курячу грудку з овочевим гарніром, а саме - зі спаржею та картоплею. Сама птах має цікавий смак за рахунок глазурування, трохи кислий, солодкий і одночасно пікантний. Всі продукти будемо запікати разом, тому вийде дуже соковита основа.

  • Куряча грудка - 4 штуки
  • Картопля маленький - 500 грам
  • Sparzha - 500 грам
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
  • Лимон - 0, 5 штуки
  • Часник - 4 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Італійські трави сушені - 1 Чайна ложка
  • Петрушка, гілочка - 1 штука
куряча грудка з овочевим гарніром - фото крок 1
1. Для початку розріжте картопля навпіл. Розкладіть його на деко. Влийте трохи масла. Додайте сіль і перець. Потім відправте запікатися овочі на 10 хвилин в духовку при 200 градусах.
куряча грудка з овочевим гарніром - фото крок 2
2. У цей час зробіть глазур. Змішайте сік лимона, гірчицю, сіль, перець, подрібнений часник, м'яке вершкове масло і трави.
куряча грудка з овочевим гарніром - фото крок 3
3. Потім викладіть на деко до картоплі курку. Полийте її глазур'ю. Знову відправте блюдо в духовку на 10 хвилин.
куряча грудка з овочевим гарніром - фото крок 4
4. Після цього знову дістаньте деко. Додайте на нього спаржу. Надішліть блюдо в духовку ще на 10 хвилин.
куряча грудка з овочевим гарніром - фото крок 5
5. Дайте страві трохи настоятися, щоб глазур стала густіша. Потім додайте зелень зверху. Смачного!

Схожі рецепти