Куряча грудка з овочевим гарніром
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути більш звично і знайомо, ніж курка в духовці з овочами? Це безпрограшна блюдо підійде для всіх випадків. Вам залишається тільки вибрати улюблений рецепт. Цей вам точно сподобається!
Зараз вам належить дізнатися про те, як приготувати курячу грудку з овочевим гарніром, а саме - зі спаржею та картоплею. Сама птах має цікавий смак за рахунок глазурування, трохи кислий, солодкий і одночасно пікантний. Всі продукти будемо запікати разом, тому вийде дуже соковита основа.
- Куряча грудка - 4 штуки
- Картопля маленький - 500 грам
- Sparzha - 500 грам
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Цукор коричневий - 2 Ст. Ложки
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Оливкова олія - 1, 5 Ст. Ложки
- Лимон - 0, 5 штуки
- Часник - 4 зубчики
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Італійські трави сушені - 1 Чайна ложка
- Петрушка, гілочка - 1 штука
1. Для початку розріжте картопля навпіл. Розкладіть його на деко. Влийте трохи масла. Додайте сіль і перець. Потім відправте запікатися овочі на 10 хвилин в духовку при 200 градусах.
2. У цей час зробіть глазур. Змішайте сік лимона, гірчицю, сіль, перець, подрібнений часник, м'яке вершкове масло і трави.
3. Потім викладіть на деко до картоплі курку. Полийте її глазур'ю. Знову відправте блюдо в духовку на 10 хвилин.
4. Після цього знову дістаньте деко. Додайте на нього спаржу. Надішліть блюдо в духовку ще на 10 хвилин.
5. Дайте страві трохи настоятися, щоб глазур стала густіша. Потім додайте зелень зверху. Смачного!