Фрикадельки з овочевим рагу
(покроковий рецепт з фото)
Такі фрикадельки з овочевим рагу в домашніх умовах готуються просто і швидко, а страва виходить "два в одному" . Адже тут, з одного боку, м'ясна страва, а з іншого - овочевий смачний гарнір. Пробуємо!
Особисто я просто обожнюю цей рецепт приготування фрикадельок з овочевим рагу! Я намагаюся дотримуватися правильного харчування, а тут як раз у нас здорове повноцінне блюдо на вечерю, - м'ясо і овочевий гарнір! І ситно, і для шлунка не важко. Але, думаю, і зі звичним гарніром на кшталт рису ця страва може подаватися. Точно вашим домочадцям припаде до душі! А як зробити фрикадельки з овочевим рагу, - розповідаю!
- Фарш - 500 грам
- Борошно - 100 грам
- Панірувальні сухарі - 50 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Яйце - 1 штука (я робила велику партію, тому яєць у мене на фото три, а фаршу - півтора кілограма.)
- Морква - 1 штука
- Перець болгарський - 1 штука
- Помідори - 2 штуки
- Спеції - За смаком
1. Змішаємо фарш, одну подрібнену цибулину, панірувальні сухарі, яйця і спеції. Я ще додаю приблизно третину склянки води, для соковитості.
2. Формуємо кульки, обвалюють кожен в борошні, і обсмажити на рослинному маслі.
3. Тепер - наше рагу. Обсмажити на рослинній олії ще одну подрібнену цибулину до прозорості. Потім додамо моркву і перець, обсмажити до м'якості морквини.
4. Додамо помідори, спеції, і зменшуємо вогонь. Тушкуємо під кришкою до повної готовності.
5. Ну от і все! Можна фрикадельки перемішати з овочами, або ж подавати окремо, - як м'ясну закуску і гарнір!