Рецепт Фрикадельки з овочевим рагу фото

Фрикадельки з овочевим рагу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Фарш
Дієтичне харчування, ПП рецепти, Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Фрикадельки

Такі фрикадельки з овочевим рагу в домашніх умовах готуються просто і швидко, а страва виходить "два в одному" . Адже тут, з одного боку, м'ясна страва, а з іншого - овочевий смачний гарнір. Пробуємо!

Особисто я просто обожнюю цей рецепт приготування фрикадельок з овочевим рагу! Я намагаюся дотримуватися правильного харчування, а тут як раз у нас здорове повноцінне блюдо на вечерю, - м'ясо і овочевий гарнір! І ситно, і для шлунка не важко. Але, думаю, і зі звичним гарніром на кшталт рису ця страва може подаватися. Точно вашим домочадцям припаде до душі! А як зробити фрикадельки з овочевим рагу, - розповідаю!

  • Фарш - 500 грам
  • Борошно - 100 грам
  • Панірувальні сухарі - 50 грам
  • Цибуля - 2 штуки
  • Яйце - 1 штука (я робила велику партію, тому яєць у мене на фото три, а фаршу - півтора кілограма.)
  • Морква - 1 штука
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Помідори - 2 штуки
  • Спеції - За смаком
фрикадельки з овочевим рагу - фото крок 1
1. Змішаємо фарш, одну подрібнену цибулину, панірувальні сухарі, яйця і спеції. Я ще додаю приблизно третину склянки води, для соковитості.
фрикадельки з овочевим рагу - фото крок 2
2. Формуємо кульки, обвалюють кожен в борошні, і обсмажити на рослинному маслі.
фрикадельки з овочевим рагу - фото крок 3
3. Тепер - наше рагу. Обсмажити на рослинній олії ще одну подрібнену цибулину до прозорості. Потім додамо моркву і перець, обсмажити до м'якості морквини.
фрикадельки з овочевим рагу - фото крок 4
4. Додамо помідори, спеції, і зменшуємо вогонь. Тушкуємо під кришкою до повної готовності.
фрикадельки з овочевим рагу - фото крок 5
5. Ну от і все! Можна фрикадельки перемішати з овочами, або ж подавати окремо, - як м'ясну закуску і гарнір!

Схожі рецепти