Рецепт Морський окунь з овочевим рагу фото

Морський окунь з овочевим рагу
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Риба та морепродукти, Морський окунь
ПП рецепти
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Відмінне поєднання овочів і білої риби. Таке блюдо можна подавати на обід або на вечерю. Обов'язково зробіть таке і ви, підкажу рецепт, як приготувати морського окуня з овочевим рагу.

Оскільки біла риба добре поєднується з різними овочами, тут обмежень немає, використовуйте ті, що є у вас вдома. Рибку варто почистити і филировать, а якщо не охота возитися з нею, купите відразу готове філе. Час приготування залежить від обраних овочів. Подавайте рагу гарячим, з скибочками білого хліба.

  • Оливкова олія - 1/3 склянки
  • Морква - 1 штука
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Сіль - За смаком
  • Біле вино - 150 мілілітрів
  • Томати - 800 грам
  • Вода - 1 Склянка
  • Морський окунь - 300 грам
  • Петрушка - 4-6 штук
морський окунь з овочевим рагу - фото крок 1
1. Очистіть овочі, наріжте кубиками морква, цибулину, тонкими пластинками часник. У каструлі розігрійте олію і викладіть овочі, обсмажуйте їх 3-5 хвилин до м'якості.
морський окунь з овочевим рагу - фото крок 2
2. Увімкніть вогонь на максимум і влийте вино, соскребите зі стінок і дна, готуйте близько 5-10 хвилин до випаровування рідини. Очистіть шкірку з помідорів і наріжте їх шматочками, викладіть в каструлю, додайте пластівці червоного перцю, сіль, воду. Після закипання тушкуйте все 18-20 хвилин на середньому вогні.
морський окунь з овочевим рагу - фото крок 3
3. Наріжте рибу великими шматочками, посоліть і поперчіть її з двох сторін, викладіть в каструлю до овочів. Накрийте кришкою і готуйте ще 5-7 хвилин.
морський окунь з овочевим рагу - фото крок 4
4. Подавайте готову страву з шматочками білого хліба відразу після приготування, прикрасивши його дрібно рубаною петрушкою.

Схожі рецепти