Рецепт Паста з овочевим рагу фото

Паста з овочевим рагу
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Макарони
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Макаронні вироби

Паста з овочевим рагу - блюдо універсальне, швидке і просте. Можна використовувати будь-яку пасту, в тому числі і спагетті. Овочі вибирайте до смаку і по сезону. Приступаємо? дивіться, як приготувати.

Цей рецепт - вегетаріанський, але за бажанням, блюдо можна доповнити м'ясним соусом. Варіантів пасти з овочами дуже багато. А взимку можна використовувати заготовки: овочеве соте, овочеві заправки або відповідні овочеві салати. Їх можна відразу додати в гарячу пасту (вже з вершковим маслом) або попередньо підігріти на сковороді і змішати з макаронами.

  • Паста будь-яка - 360 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Стебло селери - 1 штука
  • Баклажани - 200 грам
  • Помідори - 200 грам
  • Кабачки - 200 грам
  • Перець болгарський солодкий - 200 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Базилік - 1 пучок
  • Масло оливкове - За смаком
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
паста з овочевим рагу - фото крок 1
1. Всі овочі почистіть, промийте. Наріжте середніми кубиками баклажани, кабачки і солодкий перець.
паста з овочевим рагу - фото крок 2
2. Селера, морква і цибуля наріжте дрібними кубиками і обсмажте їх протягом десяти хвилин в невеликій кількості оливкової олії в глибокій сковороді.
паста з овочевим рагу - фото крок 3
3. У сковороду додайте баклажани, кабачки, солодкий перець, сіль, чорний перець і томатну пасту, розведену в ½ склянки води. Готуйте овочі ще 10 хвилин.
паста з овочевим рагу - фото крок 4
4. Окремо наріжте помідори, додайте сіль, перець, базилік, трохи оливкового масла і перемішайте.
паста з овочевим рагу - фото крок 5
5. Додайте заправлені помідори до овочів, перемішайте і зніміть сковороду з плити.
паста з овочевим рагу - фото крок 6
6. Приготуйте пасту "аль денте", згідно з інструкцією на упаковці, і змішайте з овочевим рагу.
паста з овочевим рагу - фото крок 7
7. Подайте блюдо гарячим, по бажанню, посипте пасту тертим сиром.

Схожі рецепти