Лосось з овочевим гарніром
(покроковий рецепт з фото)
Якщо у вас в холодильнику затесався шматочок червоного рибного філе, то вам пощастило. З ним можна зробити багато простих і дуже смачних рецептів. А цей варіант підійде навіть для ресторанного меню.
Я описала для вас, як приготувати лосося з овочевим гарніром. І до цього ми створимо медове масло, яке дасть не тільки солодкий смак, але і неймовірно ніжну текстуру. Блюдо вийшло ситним, але в той же час не жирним. А ще ви отримаєте масу корисних речовин з риби. Що ще потрібно для живильного вечері?
- Cukini - 2 штуки
- Чебрець свіжий - 3 штуки (гілочка)
- Зелена цибуля - 2 штуки
- Помідор - 2 штуки
- Мед - 1 Ст. Ложка
- Вершкове масло - 20 грам
- Червоний перець пластівцями - 0, 25 чайних ложки
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Оливкова олія - 3 чайних ложки
1. Підготуйте інгредієнти. Наріжте шматочками цукіні, а помідори кубиками. Наріжте по діагоналі зелену частину цибулі, а білу окремо. Відділи листочки timyyana.
2. Рибу змастіть сіллю і перцем. Потім обсмажте філе з кожної сторони по 3 хвилини в розігрітій олії.
3. Потім відправте лосося в духовку на 8 хвилин при 180 градусах.
4. В цей час м'яке масло перемішайте з червоним перцем, сіллю і медом.
5. А на сковороді в оливковій олії обсмажте протягом 4-х хвилин цукіні. Потім додайте помідори. Готуйте овочі ще 3 хвилини. В кінці додайте чебрець, перець і сіль.
6. Подавайте рибу з гарніром, а зверху викладіть масло. Смачного!