Свинячі відбивні з овочевим гарніром
(покроковий рецепт з фото)
Відбивні з тушкованими овочами - просте і смачне блюдо, з яким впорається будь-яка господиня. Дивіться, як приготувати свинячі відбивні з овочевим гарніром. Порадуйте своїх близьких!
Дуже смачна, обсмажена і потім тушкована свинина з соковитими овочами, які можуть бути овочевим гарніром до м'яса або як гарячий салат. Блюдо має апетитний вигляд. М'ясо виходить соковитим, овочі просочуються ароматом м'яса, бульйон (соус) від гасіння виходить теж дуже смачним.
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Свинячі відбивні - 8 штук
- Цибуля - 1 штука
- Болгарський перець - 3 штуки
- Кмин - 1/2 чайних ложки
- Каєнський перець - 1/4 чайних ложки
- Оливкова олія - 1/4 склянки
- Вершкове масло - 7 Ст. Ложок
- Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
1. Змішайте в одній мисці борошно, сіль, перець, кмин і кайенский перець.
2. Обваляйте відбивні в сухої суміші.
3. Обсмажте м'ясо на сковороді у вершковому маслі по 2 хвилини з кожного боку.
4. Протушкувати нарізаний перець і цибулю протягом 10 хвилин на середньому вогні.
5. На вогні змішайте 3 столові ложки оливкової олії і 3 столові ложки борошна. Перемішайте і готуйте пасту до золотистого кольору.
6. Змішайте пасту з готовими овочами.
7. Подавайте свинячі відбивні до столу з овочевим гарніром.