Рецепт Свинячі відбивні з овочевим гарніром фото

Свинячі відбивні з овочевим гарніром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Реберця
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Відбивні

Відбивні з тушкованими овочами - просте і смачне блюдо, з яким впорається будь-яка господиня. Дивіться, як приготувати свинячі відбивні з овочевим гарніром. Порадуйте своїх близьких!

Дуже смачна, обсмажена і потім тушкована свинина з соковитими овочами, які можуть бути овочевим гарніром до м'яса або як гарячий салат. Блюдо має апетитний вигляд. М'ясо виходить соковитим, овочі просочуються ароматом м'яса, бульйон (соус) від гасіння виходить теж дуже смачним.

  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Свинячі відбивні - 8 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Болгарський перець - 3 штуки
  • Кмин - 1/2 чайних ложки
  • Каєнський перець - 1/4 чайних ложки
  • Оливкова олія - 1/4 склянки
  • Вершкове масло - 7 Ст. Ложок
  • Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
свинячі відбивні з овочевим гарніром - фото крок 1
1. Змішайте в одній мисці борошно, сіль, перець, кмин і кайенский перець.
свинячі відбивні з овочевим гарніром - фото крок 2
2. Обваляйте відбивні в сухої суміші.
свинячі відбивні з овочевим гарніром - фото крок 3
3. Обсмажте м'ясо на сковороді у вершковому маслі по 2 хвилини з кожного боку.
свинячі відбивні з овочевим гарніром - фото крок 4
4. Протушкувати нарізаний перець і цибулю протягом 10 хвилин на середньому вогні.
свинячі відбивні з овочевим гарніром - фото крок 5
5. На вогні змішайте 3 столові ложки оливкової олії і 3 столові ложки борошна. Перемішайте і готуйте пасту до золотистого кольору.
свинячі відбивні з овочевим гарніром - фото крок 6
6. Змішайте пасту з готовими овочами.
свинячі відбивні з овочевим гарніром - фото крок 7
7. Подавайте свинячі відбивні до столу з овочевим гарніром.

Схожі рецепти