М'ясо в банку у власному соку
(покроковий рецепт з фото)
Способів приготування м'яса існують сотні, проте пропонуємо ще не заїжджений і цікавий рецепт, як приготувати м'ясо в банку у власному соку. Не забувайте підключати і свій креатив.
М'ясо можна брати будь-який, в даному випадку використовуємо курку, оскільки вона найбільш доступна за ціною. М'ясо виходить дуже соковите, м'яке, ніжне й ароматне з великою кількістю соку. Зручність рецепта в тому, що не потрібно стояти біля плити і стежити, щоб мяско не пригоріло, досить порізати його, запхнути в банку, і можна сміливо забути про нього на годину.
- М'ясо куряче - 1 кілограм
- Часник - 3 зубчики
- Приправи до м'яса - За смаком (сіль, перець мелений, запашний, лавровий лист, зелень
) - Цибуля - 1 штука
1. Чистимо часник і ріжемо його великими шматками або розчавлює ножем.
2. М'ясо гарненько промиваємо, просушуємо, розрізаємо на невеликі шматочки. Складаємо його в миску. Чистимо цибулину і ріжемо її на чотири частини, відправляємо до м'яса, туди ж кидаємо часник, лавровий лист, перець і перемішуємо.
3. Банку промиваємо і висушуємо. У неї складаємо курку з цибулею, часником і додаємо зелень. Накриваємо банку кришкою (тільки не капроновою) або фольгою.
4. Відправляємо банку в холодну духовку (тоді вона не лопне), включаємо духовку на сто градусів, через десять хвилин підвищуємо температуру до двохсот градусів і випікаємо хвилин 50-60. Після приготування м'ясо треба викласти на тарілку, прикрасити свіжою зеленню. Смачного!