Тушковане м'ясо у власному соку

Найкраще до м'яса — це саме м'ясо, зайвий раз в цьому переконуюся, готуючи телятину у власному соку: ніжно, смачно і просто! Рекомендую всім господиням на замітку рецепт тушкованого м'яса у власному соку!
опис приготування:
Гасити у власному соку можна, в принципі, будь-яке м'ясо. Телятина просто гаситься швидше яловичини, плюс — вона не така жирна як свинина. Для приготування тушкованого м'яса у власному соку я взяла добірний шматок телятини і вирішила до нього приготувати ще грибний соус. Цей крок вже на ваш смак, кому-то гриби з м'ясом можуть і не сподобається. Дивіться далі рецепт!
- Телятина— 1,2 кілограма
- Цибуля— 4-5 штук
- морквина— 1-2 штук
- печериці— 300 грам
- паприка— 1 Чайна ложка
- часник— 2-3 зубчиків
- плавлений сирок— 2 штуки
- спеції— За смаком








До речі, такий соус грибний не тільки з м'ясом поєднується прекрасно, але і з картопляним пюре і іншими стравами.
Поріжте дрібно цибулю кубиками.



На розігрітій сковороді в олії обсмажте.

Додати сіль, тушкуйте хвилин 20-25.



Важливий момент, якщо соку власного в м'ясі буде замало, підливайте воду час від часу, щоб м'ясо не підгоріло.

Схожі рецепти

М'ясо в банку у власному соку
Способів приготування м'яса існують сотні, проте пропонуємо ще не заїжджений і цікавий рецепт, як приготувати м'ясо в банку у власному соку. Не забувайте підключати і свій креатив. опис приготування: М'ясо можна брати будь-який, в даному випадку використовуємо курку, оскільки вона найбільш дос...
читати далі
М'ясо у власному соку
Ніжним і ароматним виходить будь-яке м'ясо, якщо його приготувати у власному соку. Тоді його смак виходить насиченим. Для того щоб страва вийшла повноцінним, додайте до нього різні овочі. опис приготування: Якщо ви по якійсь причині не можете використовувати духовку для приготування цієї страв...
читати далі
Абрикоси у власному соку на зиму
мінімум клопоту, мінімум цукру, і ось перед вами баночка, повна ароматних сонячних часточок абрикоса. Вони не розварюються в "; кашу ";, більшість вітамінів зберігається для користі вашому здоров'ю. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати абрикоси у власному соку на зиму? Немає ніч...
читати далі
Баранина у власному соку
Щоб відчути аромат і незабутній смак цієї страви, його доведеться приготувати. Але будьте обережні - приготувавши один раз, вам доведеться його готувати постійно - сім'я буде вимагати. опис приготування: наскільки смачно, настільки ж просто виходить баранина у власному соку. Поріжте овочі і м'...
читати далі
Черешня у власному соку на зиму
Коли сезон заготівель в самому розпалі, господині на замітку обов'язково варто взяти цей простий рецепт черешні у власному соку на зиму. швидко, просто і дуже смачно. опис приготування: Це досить класичний рецепт черешні у власному соку на зиму — відмінний варіант для любителів ягід і випічки ...
читати далі