Тушковане м'ясо у власному соку

Тушковане м'ясо у власному соку
Кількість порцій: 5-6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Найкраще до м'яса — це саме м'ясо, зайвий раз в цьому переконуюся, готуючи телятину у власному соку: ніжно, смачно і просто! Рекомендую всім господиням на замітку рецепт тушкованого м'яса у власному соку!

опис приготування:

Гасити у власному соку можна, в принципі, будь-яке м'ясо. Телятина просто гаситься швидше яловичини, плюс — вона не така жирна як свинина. Для приготування тушкованого м'яса у власному соку я взяла добірний шматок телятини і вирішила до нього приготувати ще грибний соус. Цей крок вже на ваш смак, кому-то гриби з м'ясом можуть і не сподобається. Дивіться далі рецепт!

  • Телятина— 1,2 кілограма
  • Цибуля— 4-5 штук
  • морквина— 1-2 штук
  • печериці— 300 грам
  • паприка— 1 Чайна ложка
  • часник— 2-3 зубчиків
  • плавлений сирок— 2 штуки
  • спеції— За смаком
Тушковане м'ясо у власному соку - фото крок 1 Підготуйте всі інгредієнти.

Тушковане м'ясо у власному соку - фото крок 2 М'ясо промийте і видаліть надлишки жиру або плівки.

Тушковане м'ясо у власному соку - фото крок 3 Поріжте на кубики невеликі.

Тушковане м'ясо у власному соку - фото крок 4 Розігрійте сковороду і додайте трохи олії рослинного. М'ясо викладіть на сковороду і зменшіть вогонь, він повинен бути маленьким.

Тушковане м'ясо у власному соку - фото крок 5 М'ясо накрийте кришкою, нехай гаситися. Час від часу можете перевертати.

Тушковане м'ясо у власному соку - фото крок 6 Під закритою кришкою телятина в цілому гаситися години 2, і що я 2,5.

Тушковане м'ясо у власному соку - фото крок 7 Коли в м'ясі може досить багато пінки (рідини), додайте перець духмяний і інші спеції за смаком.

Тушковане м'ясо у власному соку - фото крок 8 Поки м'ясо гаситься, пропоную зайнятися соусом (можете підливою називати).
До речі, такий соус грибний не тільки з м'ясом поєднується прекрасно, але і з картопляним пюре і іншими стравами.
Поріжте дрібно цибулю кубиками.

Тушковане м'ясо у власному соку - фото крок 9 А морквину натріть на тертці.

Тушковане м'ясо у власному соку - фото крок 10 Грибочки можна взяти і звичайні печериці.

Тушковане м'ясо у власному соку - фото крок 11 Поріжте грибочки не крупніше.
На розігрітій сковороді в олії обсмажте.

Тушковане м'ясо у власному соку - фото крок 12 через хвилин 10 додайте цибулю і моркву.
Додати сіль, тушкуйте хвилин 20-25.

Тушковане м'ясо у власному соку - фото крок 13 Коли гриби з овочами добре протушатся, додайте зверху кубики порізаного сиру плавленого і посипте паприкою.

Тушковане м'ясо у власному соку - фото крок 14 Перемішайте грибний соус до однорідної маси. По бажанню, додайте часнику.

Тушковане м'ясо у власному соку - фото крок 15 У м'ясо за 5 хвилин до готовності можете додати лавровий лист.
Важливий момент, якщо соку власного в м'ясі буде замало, підливайте воду час від часу, щоб м'ясо не підгоріло.

Тушковане м'ясо у власному соку - фото крок 16 Подавати готове тушковане м'ясо у власному соку найкраще з картопляним пюре і соусом грибним. Можете ще овочів додати свіжих, сезонних. Дивитися рецепт повністью

Схожі рецепти

М'ясо в банку у власному соку

М'ясо в банку у власному соку

Способів приготування м'яса існують сотні, проте пропонуємо ще не заїжджений і цікавий рецепт, як приготувати м'ясо в банку у власному соку. Не забувайте підключати і свій креатив. опис приготування: М'ясо можна брати будь-який, в даному випадку використовуємо курку, оскільки вона найбільш дос...

читати далі
М'ясо у власному соку

М'ясо у власному соку

Ніжним і ароматним виходить будь-яке м'ясо, якщо його приготувати у власному соку. Тоді його смак виходить насиченим. Для того щоб страва вийшла повноцінним, додайте до нього різні овочі. опис приготування: Якщо ви по якійсь причині не можете використовувати духовку для приготування цієї страв...

читати далі
Абрикоси у власному соку на зиму

Абрикоси у власному соку на зиму

мінімум клопоту, мінімум цукру, і ось перед вами баночка, повна ароматних сонячних часточок абрикоса. Вони не розварюються в "; кашу ";, більшість вітамінів зберігається для користі вашому здоров'ю. опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати абрикоси у власному соку на зиму? Немає ніч...

читати далі
Баранина у власному соку

Баранина у власному соку

Щоб відчути аромат і незабутній смак цієї страви, його доведеться приготувати. Але будьте обережні - приготувавши один раз, вам доведеться його готувати постійно - сім'я буде вимагати. опис приготування: наскільки смачно, настільки ж просто виходить баранина у власному соку. Поріжте овочі і м'...

читати далі
Черешня у власному соку на зиму

Черешня у власному соку на зиму

Коли сезон заготівель в самому розпалі, господині на замітку обов'язково варто взяти цей простий рецепт черешні у власному соку на зиму. швидко, просто і дуже смачно. опис приготування: Це досить класичний рецепт черешні у власному соку на зиму — відмінний варіант для любителів ягід і випічки ...

читати далі