Рецепт М'ясо по-російськи фото

М'ясо по-російськи
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Яловичина
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

М'ясо російською в моєму розумінні - це м'ясо, тушковане з картоплею і цибулею. Все просто, без вишукувань. М'ясо можна взяти будь-який, у мене - яловичина, в іншому - зрозуміло. Ситні обід або вечерю гарантований!

Опис приготування:

Яловичина ріжеться на шматочки, обсмажується на маслі, потім гаситься з лавровим листом і водою. Гасити м'ясо треба на повільному вогні. Потім овочі з'єднуються з м'ясом і перемішуються. Якщо виникне необхідність, влийте ще небагато воду або бульйону. Крім лука і огірків, подавати м'ясо по-російськи можна також зі сметаною, змішаної з тертим хріном.

  • Яловичина - 1, 3-1, 4 кілограма
  • Цибуля ріпчаста - 3 штуки (середні або 4 маленькі цибулини)
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Вода - 3 склянки
  • Лавровий лист - 2 штуки
  • Сіль - 2 чайних ложки
  • Перець чорний горошком - 1 Чайна ложка
  • Картопля - 5-6 штук (середнього розміру)
  • Морква - 3 штуки
м'ясо по-російськи - фото крок 1
1. Приготуйте всі необхідні інгредієнти. Лук можете використовувати ріпчаста чи синій, як любите. Сковорідка повинна бути великою. Якщо великий немає, використовуйте дві середні.
м'ясо по-російськи - фото крок 2
2. На сковороду влийте рослинне масло, гарненько нагрійте. М'ясо порізати шматочками. Обсмажте шматочки м'яса з кожного боку, одну сторону - 8-10 хвилин, потім переверніть і смажте ще хвилини 3 - до золотисто-коричневого кольору. Викладіть на м'ясо почищений і порізаний кільцями цибулю, обсмажте з м'ясом протягом 2-3 хвилин. Додайте в сковороду воду і лавровий лист, доведіть до кипіння. Потім зменшіть вогонь до слабкого кипіння і тушкуйте під кришкою протягом двох годин.
м'ясо по-російськи - фото крок 3
3. Через дві години додайте сіль, перець горошком, очищену картоплю і очищену і нарізану на три частини морква. Перемішайте і тушкуйте ще півгодини до готовності картоплі і моркви.
м'ясо по-російськи - фото крок 4
4. Перед подачею з блюда виберіть лавровий лист. До м'яса по-російськи подайте пір'ячко цибулі і огірки. Смачного!

Схожі рецепти