Салат «М'ясо по-російськи»
(покроковий рецепт з фото)
Це салат поєднує в собі кілька видів м'яса. Він відмінно підійде для будь-якого торжества. Ситний, смачний і дуже простий у приготуванні! раджу, як приготувати салат "м'ясо по-російськи" .
Всі продукти необхідно нарізати соломкою, в цьому важлива особливість салату. Крім зазначених інгредієнтів також додають в даний салат зелений горошок, яблуко, варені яйця і картопля. Але тоді салат вже не буде м'ясної Крім гірчиці, можна заправити його майонезом, але це збільшить його калорійність. Тому готуйте і насолоджуйтеся!
- Телятина - 200 грам
- Свинина нежирна (або яловичина) - 200 грам
- Мова яловичий копчений - 1 штука
- Шинка - 100 грам
- Каперсами - 50 грам
- Маринований огірок - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Анчоуси - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком
1
Відваріть всі види м'яса до готовності і остудіть.
2
Цибуля наріжте півкільцями, залийте окропом, додайте чайну ложку оцту і залиште на 5 хвилин. Потім злийте рідину.
3
Каперси і анчоуси дрібно наріжте.
4
Огірок наріжте соломкою або кубиками на ваш розсуд.
5
М'ясо, шинку і язик наріжте соломкою.
6
З'єднайте в салатник всі інгредієнти, заправте гірчицею. Якщо потрібно, додаткова сіль. Перемішайте і відправте салат в холодильник на 1 час.