Салат з оселедцем по-російськи
(покроковий рецепт з фото)
Дієтичне харчування, Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви, Рецепти сироїдіння, Рецепти для схуднення
Пропоную Вашій увазі класичний, абсолютно нескладний, але від цього не менш класний спосіб, як приготувати салат з оселедцем по-російськи. Ситно, смачно і завжди є, хіба не ідеально?
У цієї страви безліч різних назв і варіацій рецептів, але одне залишається незмінним: його люблять і готують багато. Хочу поділитися з вами своїм варіантом. Крім традиційних овочів пропоную додати в салат яблучко. Воно надає пікантну родзинку. Це класне блюдо як на кожен день, так і на святковий стіл. Якщо ви що його не готуєте, то настійно рекомендую почати.
- Оселедець - 2 штуки
- Картопля - 4-5 штук
- Морква - 2 штуки
- Буряк - 1 штука
- Яблуко - 2 штуки
- Яйце - 4 штуки
- Сіль і майонез - За смаком
1. Перший етап - підготовчий. Вимийте і відваріть овочі, остудіть їх і очистіть. Оселедець очистіть від кісток, akkuratno відділів філе, наріжте його кубиками. Яйця зваріть круто.
2. Картопля натріть на тертці.
3. Так само поступите з морквою.
4. Вимийте, очистіть і натріть на тертці яблука.
5. Окремо натріть буряк.
6. Очистіть яйця, Мартенс відділи Желтков. Перші натріть на тертці, а другі поки відкладіть в сторону.
7. Половину філе оселедця викладіть на дно тарілки для подачі (в даному випадку їх дві).
8. Зверху викладіть половину картоплі. Підсолити трохи за смаком.
9. Змастіть майонезом.
10. Рівним шаром розподіліть морква. Підсолити трохи.
11. Далі - яблучко.
12. Слідом - білки ...
13. ... І майонез.
14. А далі повторіть шари. Викладаємо залишилася оселедець.
15. Картопля.
16. Розрівняйте як слід, підсолити і заправте майонезом.
17. Зверху - морква.
18. Буряк з'єднайте з невеликою кількістю майонезу.
19. Викладіть зверху.
20. І акуратно розподіліть по всіх поверхні салату.
21. Приберіть салатик в холодильник на пару годин, щоб він просочився. А перед подачею присипте жовтком.
Смачного!
Смачного!