М'ясо по-французьки з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)
Як гідна альтернатива класичної свинині пропоную вам дуже простий варіант, як приготувати м'ясо по-французьки з курячої грудки. Ніжно, смачно і апетитно.
1. Філе вимийте, обсушити трохи паперовою серветкою і злегка відбийте з двох сторін.
2. Додати сіль за смаком, додайте перець, сушені трави, спеції. Використовувати в рецепт приготування м'яса по-французьки з курячої грудки можна також соєвий соус.
3. Паралельно включіть її, щоб вона розігрілася.
4. Очистіть цибулину і наріжте тонкими кільцями або півкільцями.
5. Жароміцних форму відповідного розміру змастіть рослинною олією.
6. Викладіть на дно шматочки грудки.
7. Далі розподіліть цибулю. Його можна зліг підсолити і додати дрібку перцю.
8. Для додаткової соковитості цей простий рецепт м'яса по-французьки з курячої грудки можна доповнити тонкими кружечками помідора.
9. Твердий сир натріть на тертці і висипте в форму, розподіливши по всій поверхні.
10. Залишилася справа за малим - змастити трохи майонезом і відправити в розігріту духовку.
Запікайте м'ясо по-французьки з курячої грудки в домашніх умовах близько 30-40 хвилин. Перед подачею доповніть свіжою зеленню.
- Грудка куряча - 3 штуки
- Цибулина - 1-2 штук
- Сир - 200 грам
- Майонез - 5-7 Ст. Ложок
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Помідор - 2 штуки (по бажанню)
- Сіль - 1 За смаком
- Перець - 1 За смаком
2. Додати сіль за смаком, додайте перець, сушені трави, спеції. Використовувати в рецепт приготування м'яса по-французьки з курячої грудки можна також соєвий соус.
3. Паралельно включіть її, щоб вона розігрілася.
4. Очистіть цибулину і наріжте тонкими кільцями або півкільцями.
5. Жароміцних форму відповідного розміру змастіть рослинною олією.
6. Викладіть на дно шматочки грудки.
7. Далі розподіліть цибулю. Його можна зліг підсолити і додати дрібку перцю.
8. Для додаткової соковитості цей простий рецепт м'яса по-французьки з курячої грудки можна доповнити тонкими кружечками помідора.
9. Твердий сир натріть на тертці і висипте в форму, розподіливши по всій поверхні.
10. Залишилася справа за малим - змастити трохи майонезом і відправити в розігріту духовку.
Запікайте м'ясо по-французьки з курячої грудки в домашніх умовах близько 30-40 хвилин. Перед подачею доповніть свіжою зеленню.