Рецепт М'ясо по-французьки з курячої грудки фото

М'ясо по-французьки з курячої грудки
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Птах, Курка
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, М'ясо по французьки

Як гідна альтернатива класичної свинині пропоную вам дуже простий варіант, як приготувати м'ясо по-французьки з курячої грудки. Ніжно, смачно і апетитно.

1. Філе вимийте, обсушити трохи паперовою серветкою і злегка відбийте з двох сторін.

2. Додати сіль за смаком, додайте перець, сушені трави, спеції. Використовувати в рецепт приготування м'яса по-французьки з курячої грудки можна також соєвий соус.

3. Паралельно включіть її, щоб вона розігрілася.

4. Очистіть цибулину і наріжте тонкими кільцями або півкільцями.

5. Жароміцних форму відповідного розміру змастіть рослинною олією.

6. Викладіть на дно шматочки грудки.

7. Далі розподіліть цибулю. Його можна зліг підсолити і додати дрібку перцю.

8. Для додаткової соковитості цей простий рецепт м'яса по-французьки з курячої грудки можна доповнити тонкими кружечками помідора.

9. Твердий сир натріть на тертці і висипте в форму, розподіливши по всій поверхні.

10. Залишилася справа за малим - змастити трохи майонезом і відправити в розігріту духовку.

Запікайте м'ясо по-французьки з курячої грудки в домашніх умовах близько 30-40 хвилин. Перед подачею доповніть свіжою зеленню.


  • Грудка куряча - 3 штуки
  • Цибулина - 1-2 штук
  • Сир - 200 грам
  • Майонез - 5-7 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
  • Помідор - 2 штуки (по бажанню)
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
1. Філе вимийте, обсушити трохи паперовою серветкою і злегка відбийте з двох сторін.

2. Додати сіль за смаком, додайте перець, сушені трави, спеції. Використовувати в рецепт приготування м'яса по-французьки з курячої грудки можна також соєвий соус.

3. Паралельно включіть її, щоб вона розігрілася.

4. Очистіть цибулину і наріжте тонкими кільцями або півкільцями.

5. Жароміцних форму відповідного розміру змастіть рослинною олією.

6. Викладіть на дно шматочки грудки.

7. Далі розподіліть цибулю. Його можна зліг підсолити і додати дрібку перцю.

8. Для додаткової соковитості цей простий рецепт м'яса по-французьки з курячої грудки можна доповнити тонкими кружечками помідора.

9. Твердий сир натріть на тертці і висипте в форму, розподіливши по всій поверхні.

10. Залишилася справа за малим - змастити трохи майонезом і відправити в розігріту духовку.

Запікайте м'ясо по-французьки з курячої грудки в домашніх умовах близько 30-40 хвилин. Перед подачею доповніть свіжою зеленню.

Схожі рецепти