М'ясний штрудель в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся неймовірно смачним і при цьому швидким і простим рецептом м'ясного штруделя в духовці. Смачне і ситне блюдо з грецькими нотками! рекомендую спробувати, дуже смачно і ароматно вийде!
Розповім вам сьогодні, як приготувати м'ясний штрудель в духовці. Виходить смачне і ситне блюдо, яке я вам настійно рекомендую спробувати! Смак приголомшливо багатий за рахунок такої кількості інгредієнтів: маслини і бринза надають звичайному фаршу зовсім нові відтінки. Спробуйте і самі переконаєтеся в тому, що я говорю правду! впевнена: цей штрудель стане вашим улюбленцем!
- Фарш - 400 грам
- Тісто листкове - 500 грам
- Бринза - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Перець болгарський - 0.5 штуки
- Маслини - 15 штук (без кісточок)
- Яйце - 1 штука
- Зелень - 1 За смаком
- Спеції - 1 За смаком
- Крем - 2 Ст. Ложки
1. Фарш змішаємо з подрібненим луком, сметаною і спеціями. Обсмажити далі разом з шматочками помідорів і перцю, поки вся волога не випарується.
2. А тепер просто все інгредієнти, крім тесту, змішаємо у великій мисці до однорідності.
3. Розкачати тісто в пласт, викладаємо начинку, звертаємо в тугий рулет. Сам рулет можна зверху додатково змастити сметаною, вершковим маслом або жовтком. Запікаємо при температурі 180 градусів приблизно 40 хвилин.
4. Як тільки тісто зарум'яниться, можна рулет діставати і подавати до столу!