Рецепт М'ясний штрудель в духовці фото

М'ясний штрудель в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Німецька кухня , Австрійська кухня
Тісто, М'ясо, Фарш, Листкове тісто
Дієтичне харчування, Рецепти для схуднення
На обід, На полуденок
Випічка, Гарячі страви, Струдель

Ділюся неймовірно смачним і при цьому швидким і простим рецептом м'ясного штруделя в духовці. Смачне і ситне блюдо з грецькими нотками! рекомендую спробувати, дуже смачно і ароматно вийде!

Розповім вам сьогодні, як приготувати м'ясний штрудель в духовці. Виходить смачне і ситне блюдо, яке я вам настійно рекомендую спробувати! Смак приголомшливо багатий за рахунок такої кількості інгредієнтів: маслини і бринза надають звичайному фаршу зовсім нові відтінки. Спробуйте і самі переконаєтеся в тому, що я говорю правду! впевнена: цей штрудель стане вашим улюбленцем!

  • Фарш - 400 грам
  • Тісто листкове - 500 грам
  • Бринза - 200 грам
  • Цибуля - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Перець болгарський - 0.5 штуки
  • Маслини - 15 штук (без кісточок)
  • Яйце - 1 штука
  • Зелень - 1 За смаком
  • Спеції - 1 За смаком
  • Крем - 2 Ст. Ложки
м'ясний штрудель в духовці - фото крок 1
1. Фарш змішаємо з подрібненим луком, сметаною і спеціями. Обсмажити далі разом з шматочками помідорів і перцю, поки вся волога не випарується.
м'ясний штрудель в духовці - фото крок 2
2. А тепер просто все інгредієнти, крім тесту, змішаємо у великій мисці до однорідності.
м'ясний штрудель в духовці - фото крок 3
3. Розкачати тісто в пласт, викладаємо начинку, звертаємо в тугий рулет. Сам рулет можна зверху додатково змастити сметаною, вершковим маслом або жовтком. Запікаємо при температурі 180 градусів приблизно 40 хвилин.
м'ясний штрудель в духовці - фото крок 4
4. Як тільки тісто зарум'яниться, можна рулет діставати і подавати до столу!

Схожі рецепти